torsdag den 31. juli 2008

Billige Flybilletter USA - San Diego

Efter vores lille nyhed om Ryanairs mange flybilletter til €1, fortsætter vi vores undersøgelser af billige flybilletter til USA. Vi er kommet til det sydvestlige USA, hvor vi allerede har undersøgt priserne på flybilletter til Phoenix og Las Vegas, og nu fortsætter med at finde de billigste flybilletter til San Diego.

Flybilletterne til San Diego er med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober. Som i alle de andre undersøgelser af flybilletter til USA, undersøger vi priserne fra både København og Billund.

Flybilletter til San Diego fra København
Lastminute.com
Pris:
5.417 kr.
Mellemlandinger: 2 (London og ?)
Flyselskab: British Airways og Delta Airlines

Travelstart.dk
Pris: 6.283 kr.
Mellemlandinger: 1(Chicago)
Flyselskab: SAS og US Airways

Lastminute.com tilbyder den billigste flybillet til San Diego. Turen til San Diego med BA og Delta indebærer dog 2 mellemlandinger hver vej, og en overnatning på udrejsen. Det synes vi er lidt i overkanten, og derfor valgt at medtage en flybillet til San Diego med SAS og US Airways.

Flybilletten til San Diego med SAS indebærer kun 1 mellemlanding hver vej og ingen overnatning på udrejsen. Flybilletten til San Diego med SAS er godt nok 800-900 kr. dyrere, men det er penge givet godt ud.

Flybilletter til San Diego fra Billund
Budjet.dk

Pris: 6.641 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit)
Flyselskab: KLM og Northwest Airlines

Flybilletten til San Diego fra Billund er billigst hos Budjet, og igen er flyselskabet KLM. Flybilletten til San Diego med KLM indebærer 2 mellemlandinger i hhv. Amsterdam og Detroit. Der findes heller ikke i dette tilfælde et konkurrencedygtigt alternativ til KLM fra Billund.

Sammenligner vi de anbefalede flybilletter til San Diego fra hhv. København og Billund, er flybilletten fra København 300-400 kr. billigere end flybilletten fra Billund. Det er lidt mere end vi har set på de fleste andre flybilletter til USA, men stadigvæk ikke en stor prisforskel.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til USA.

Bestil de bedste flybilletter til San Diego hos Travelstart.dk og Budjet.dk.

Ryanair - Flybilletter til €1

Vi klemmer lige en nyhed ind imellem vores undersøgelser af flybilletter til USA, men den er bestemt værd at læse hvis I vil flyve rigtig billigt.

"Ryanair sælger 1 mio. flybilletter mellem europæiske destinationer for blot 1 euro eller 1 pund per styk inklusiv skatter og afgifter. Billetterne vil være til salg fra til den 7. august og gælder rejser i september måned.Selskabet varsler sågar, at der kommer flere lignende tilbud over vinteren."

Nyhedbureauet Direkt

Bestil de ekstremt billige flybilletter på Ryanair.com.

Flybilletter til USA - Las Vegas

Vi har tidligere skrevet et par indlæg om flybilletter til Las Vegas, som vi mener bør være del af en hver undersøgelse omhandlende USA. Las Vegas er i hvert fald en by lige efter vores sind, godt vejr (til tider for varmt), uanede muligheder for at gamble, god mad og masser af golfbaner. Vi behøver stort set ikke mere.

Flybilletterne til Las Vegas er med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober, og vi undersøger priserne på flybilletter fra både København og Billund.

Flybilletter til Las Vegas fra København
GoLeif.dk
Pris: 5.835 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit)
Flyselskab: KLM/Northwest Airlines

Budjet.dk
Pris: 6.581 kr.
Mellemlandinger: 1 (Atlanta)
Flyselskab: Delta Airlines

GoLeif.dk tilbyder den billigste flybillet til Las Vegas fra København. Flybilletten hos GoLeif er med KLM/NWA og indebærer de klassiske mellemlandinger i Amsterdam og Detroit.

Alternativet til KLM er en flybillet til Las Vegas med Delta Airlines over Atlanta. Flybilletten med Delta Airlines er noget kortere og lidt dyrere end flybilletten med KLM.

Normalt ville anbefale jer at vælge flybilletten med den korteste rejsetid når ikke prisforskellen er større. Vi mener dog at kvalitetsforskellen på de to flyselskaber er så markant i KLMs favør, at vi vil anbefale jer at bestille den billigste flybillet til Las Vegas med KLM. Vi rejser hellere 20 timer komfortabelt end 17 timer ukomfortabelt.

Flybilletter til Las Vegas fra Billund
GoLeif.dk
Pris: 6.701 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit)
Flyselskab: KLM/Northwest Airlines

Surprise, den billigste og bedste flybillet til Las Vegas fra Billund er med KLM/NWA. Flybilletten kan købes hos GoLeif til 6.701 kr., hvilket sammenlignet med priserne på flybilletterne fra København er ret dyrt. Flybilletten til Las Vegas fra Billund er små 1.000 kr. dyrere end den billigste flybillet fra København. Det er den klart største prisforskel vi har set i vores undersøgelser af flybilletter til USA.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Las Vegas.

Bestil de bedste og billigste flybilletter til Las Vegas hos GoLeif.dk.

onsdag den 30. juli 2008

Flybilletter til USA - Phoenix

Her til aften går vi igang med tredje del af vores undersøgelser af flybilletter til USA. Tredje del af undersøgelsen dækker flybilletter til Phoenix, Las Vegas, San Diego, Los Angeles og San Francisco.

På samme måde som de tidligere undersøgelser af flybilletter til USA, er flybilletterne med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober, og vi undersøger priserne på flybilletterne til USA med afrejse fra både København og Billund.

Vi vælger egenrådigt hvilke flybilletter til USA der bliver vist, men vi vurderer hvilke flybilletter der er mest interessante målt på pris, rejsetid og flyselskab. Efter at have vist de udvalgte flybilletter, kommenterer vi på flybilletterne til USA.

De første flybilletter vi undersøger i sydvest USA er flybilletter til Phoenix, en destination vi ikke tidligere har undersøgt på bloggen, så vi er meget spændte på prisniveauet.

Flybilletter til Phoenix med afrejse fra København
GoLeif.dk
Pris: 5.641 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit)
Flyselskab: KLM/Nortwest Airlines

Seat24.dk
Pris: 6.701 kr.
Mellemlandinger: 1 (Chicago/Washington Dulles)
Flyselskab: SAS

GoLeif tilbyder den billigste flybillet til Phoenix med KLM. Flybilletten til Phoenix med KLM indebærer 2 mellemlandinger i hhv. Amsterdam og Detroit. Som alternativ til den billigste flybillet har vi valgt en flybillet til Phoenix med SAS. Flybilletten med SAS indebærer kun 1 mellemlanding hver vej i hhv. Chicago og Washington.

Flybilletten med SAS er rejsetids mæssigt noget bedre end flybilletten til Phoenix med KLM. Flybilletten med SAS koster dog også 1.000 kr. mere end flybilletten med KLM. I skal derfor afgøre om I er villige til at betale den ekstra pris for en kortere rejsetid.

Flybilletter til Phoenix med afrejse fra Billund
GoLeif.dk
Pris: 5.850 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit)
Flyselskab: KLM/Northwest Airlines

KLM sidder tungt på flyrejserne til USA med afrejse fra Billund. Denne gang kan flybilletten til USA med KLM dog købes billigst hos GoLeif og ikke direkte hos KLM som tidligere. Flybilletten til Phoenix fra Billund koster 5.850 kr. og indebærer 2 mellemlandinger i Amsterdam og Detroit, 2 af KLM/Northwest Airlines største hubs.

Prisen på flybilletterne til Phoenix er ikke super billige omvendt er de heller ikke helt urimelige. Det skal dog nævnes af GoLeif er markant billigere end de andre udbydere, så prisen på flybilletten til Phoenix fra Billund kan hurtigt stige.

Sammenligner vi priserne på flybilletterne til Phoenix fra København og Billund, så er priserne på de billigste flybilletter stort set identiske, hvilket også har været det gennemgående billede i de tidligere undersøgelser af flybilletter til USA.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til USA.

Bestil flybilletterne til Phoenix hos GoLeif.dk og Seat24.dk.

tirsdag den 29. juli 2008

Flybilletter til USA - New Orleans

Her til morgen undersøger vi som sidste destination i sydøst USA priserne på flybilletter til New Orleans. De undersøgte flybilletter til New Orleans er med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober. Som alle de andre undersøgte flybilletter til USA viser vi de bedste flybilletter til New Orleans fra både København og Billund.

Flybilletter til New Orleans fra København
Flyprice.dk
Pris: 5.537 kr.
Mellemlandinger: 2 (Frankfurt/Washington Dulles)
Flyselskab: Lufthansa/SAS/United Airlines (Star Alliance)

Ebookers.com
Pris: 7.462 kr.
Mellemlandinger: 1 (Atlanta)
Flyselskab: Delta Airlines

Flyprice tilbyder den billigste flybillet til New Orleans fra København. Flybilletten til New Orleans hos Flyprice koster 5.537 kr., indebærer 2 mellemlandinger og bliver opereret af Lufthansa. 2 mellemlandinger til New Orleans er naturligvis ikke optimalt, men alternativet er at betale små 2.000 kr. mere pr. flybillet og dermed skære antallet af mellemlandinger ned til 1.

Vi synes det er for dyrt at betale 2.000 kr. ekstra for en rejsetid der er 6-7 timer kortere. Især når den kortere rejsetid er med Delta Airlines, der som minimum er 1 klasse under Lufthansa. Vi anbefaler derfor at I bestiller flybilletten til New Orleans hos Flyprice.

Flybilletter til New Orleans fra Billund
KLM.com
Pris: 4.537 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Memphis)
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Som på mange af de andre undersøgte flybilletter til USA fra Billund, tilbyder KLM den bedste og billigste flybillet. Flybilletten til New Orleans fra Billund indebærer minimum 2 mellemlandinger, hvilket er det I får hos KLM. Da flybilletten til New Orleans med KLM samtidig er den billigste, er valget meget klar. Flybilletten til New Orleans fra Billund skal bestilles hos KLM.

Sammenligner vi priserne på flybilletter til New Orleans fra hhv. København og Billund, er flybilletten fra Billund næsten 1.000 kr. billigere end flybilletten fra København. I de tidligere undersøgelser af flybilletter til USA, har flybilletterne fra København typisk været 200 kr. billigere end flybilletterne fra Billund - New Orleans er anden historie!

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til New Orleans.

Bestil de billigste flybilletter til New Orleans hos hhv. Flyprice og KLM.

mandag den 28. juli 2008

Flybilletter til USA - Atlanta

I vores undersøgelser af flybilletter til det sydøstlige USA, er vi nu kommet til Atlanta. Her til aften har vi undersøgt priserne på flybilletter til Atlanta fra både København og Billund med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober.

De flybilletter til Atlanta vi viser, er dem vi finder mest interessante målt på pris, rejsetid og flyselskab. Efter at have vist de mest interessante flybilletter til Atlanta kommenterer vi på flybilletterne.

Flybilletter til Atlanta fra København
GoLeif.dk
Pris: 4.941 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM

GoLeif.dk
Pris: 7.806 kr.
Mellemlandinger: Direkte flyvninger
Flyselskab: Delta Airlines

Det er sjældent at vi har medtaget den samme udbyder to gange, men i dette tilfælde tilbyder GoLeif de to mest interessante flybilletter til Atlanta.

Den første flybillet til Atlanta er med KLM over Amsterdam til 4.941 kr. Den anden flybillet til Atlanta er direkte flyvninger med Delta Airlines til 7.806 kr. Godt nok vil vi helst flyve direkte til Atlanta med Delta Airlines, men den direkte flybillet til Atlanta er næsten 3.000 kr. dyrere end flybilletten med 1 mellemlanding i Amsterdam. Derfor er vores anbefaling at I bestiller flybilletten til Atlanta med KLM over Amsterdam.

Flybilletter til Atlanta fra Billund
MrJet.dk
Pris: 4.970 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam Schiphol og Detroit Wayne)
Flyselskab: KLM

KLM er igen igen den bedste løsning fra Billund. Der er mange udbydere der tilbyder flybilletten til Atlanta fra Billund med KLM, men MrJet tilbyder den billigste flybillet til Atlanta fra Billund. Flybilletten med KLM indebærer som altid mellemlandinger i Amsterdam og Detroit.

Priserne på flybilletterne til Atlanta er stort set identiske fra hhv. København og Billund. Forskellen er bare at flybilletten til Atlanta fra Billund indebærer en ekstra mellemlanding i Detroit. Det undrer os lidt at flybilletten fra Billund indebærer en ekstra mellemlanding, men den mest logiske forklaring må være forskellige rejsetidspunkter fra København og Billund.

Læs vores indlæg om flybilletter til Miami.

Bestil de bedste flybilletter til Atlanta hos GoLeif.dk og MrJet.dk

søndag den 27. juli 2008

Flybilletter til USA - Orlando

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til Miami i Florida, rykker vi et godt stykke op af Floridas østkyst og undersøger priserne på flybilletter til Orlando. Vi foretrækker helt klart at holde ferien i Florida i Miami området, men Orlando området har helt klart også meget at byde på. Når vi holder ferie ved Orlando, plejer vi at leje et hus ude ved kysten, hvorfra vi har vores base. Derfra kan vi gå til stranden og tage bilen til Disney World, Kennedy Space Center, shopping malls og hvad vi ellers har lyst til.

Flybilletterne til Orlando er med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober. Som det er tilfældet med alle de andre flybilletter til USA, undersøger vi priserne fra både København og Billund.

Flybilletter til Orlando fra København
KLM.com
Pris: 6.044 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam Schiphol og Detroit Wayne)
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk
Pris: 6.134 kr.
Mellemlandinger: 1 (Washington Dulles og Chicago)
Flyselskab: SAS

KLM tilbyder den billigste flybillet til Orlando fra København. Flybilletten til Orlando med KLM koster 6.044 kr. og er dermed 90 kr. billigere end flybilletten til Orlando med SAS.

Vores vurdering er dog at flybilletten til Orlando med SAS er langt mere attraktiv, idet den kun indebærer 1 mellemlanding hver vej. Flybilletten til Orlando med KLM betyder at der skal mellemlandes i både Amsterdam og Detroit, hvilket gør rejsetiden markant længere end med SAS.

Flybilletter til Orlando fra Billund
KLM.com
Pris:5.895 kr.
Mellemlandinger: (Amsterdam Schiphol og Detroit Wayne)
Flyselskab: KLM

Flybilletten til Orlando fra Billund skal købes hos KLM. Flyrejsen fra Billund indebærer minimum 2 mellemlandinger, og i den kategori er KLM meget billigere end alle andre udbydere.

I modsætning til vores tidligere undersøgelser af flybilletter til USA, er flybilletten fra Billund faktisk en anelse billigere end flybilletten til Orlando fra København. Endelig en destination hvor det er en fordel at rejse fra Billund:-)

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Orlando.

Bestil flybilletterne til Orlando hos Travelstart og KLM.

lørdag den 26. juli 2008

Flybilletter til USA - Miami

Vi er færdige med del 1 af vores undersøgelser af flybilletter til USA. I den første del dækkede vi nogle af de største destinationer i nordøst USA. Del 2 af vores undersøgelser af flybilletter i USA dækker den sydøstlige del, hvor vi undersøger priserne på flybilletter til Miami, Orlanda, Atlanta og New Orleans.

Denne første undersøgelse i del 2 kommer til at afdække, hvor I kan købe de bedste flybilletter til Miami målt på pris, rejsetid og flyselskab. Flybilletterne til Miami er med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober, som det er tilfældet med alle de undersøgte flybilletter til USA. Nedenstående viser vi jer hvor I kan købe de bedste flybilletter til Miami med afrejse fra hhv. København og Billund.

Flybilletter til Miami fra København
GoLeif.dk
Pris: 4.835 kr.
Mellemlanding: 1 (Amsterdam)
Flyselskab: Martinair

Lastminute.com
Pris: 5.939 kr.
Mellemlanding: 1 (London Heathrow)
Flyselskab: British Airways

Flybilletter til Miami fra Billund
GoLeif.dk
Pris: 5.044 kr.
Mellemlanding: 1 (Amsterdam)
Flyselskab: Martinair

GoLeif tilbyder de billigste flybilletter til Miami fra både København og Billund. Uanset om I rejser fra København eller Billund, går flyrejsen til Miami over Amsterdam med Martinair. Udover afrejsebyen, er det eneste der adskiller flybilletterne en lille prisforskel på er par hundrede kroner.

Fra København har vi også valgt at medtage en flybillet til Miami med British Airways. Vi foretrækker at rejse med BA frem for Martinair, men med en prisforskel på 1.104 kr, foretrækker vi flybilletten til Miami med Martinair.

Læs vores feriebeskrivelse fra Miami.

Bestil flybilletterne til Miami hos GoLeif.dk.

fredag den 25. juli 2008

Flybilletter til Hong Kong (APPT Macau)

En af vores gode venner skal til Macau og spille en stor pokerturnering i starten af september. Så vidt vi er orienteret kan det bedst betale sig at flyve til Hong Kong, hvorfra man direkte fra lufthavnen tager en færge til Macau.

Main eventen i pokerturneringen i Macau starter d. 1. september og slutter senest d. 9 september. Da det er hensigtsmæssigt at ankomme 3-4 dage før turneringens start og vi regner med at han klarer den hele vejen til final table, har vi undersøgt priserne på flybilletter til Hong Kong med udrejse d. 28 august og hjemrejse d. 10 september.

Da det vigtigste i dette tilfælde er at rejsetiden er kortest mulig og prisen betyder mindre. Har vi valgt at fokusere på at finde flybilletten til Hong Kong med den korteste rejsetid.

Flybillet til Hong Kong med kortest rejsetid
Seat24.dk
Rejsetid: 14:15 timer/15:50 timer
Pris: 6.237 kr.
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Den billigste flybillet til Hong Kong på de valgte datoer koster 6.103 kr., hvilket er beskedne 134 kr. dyrere end den valgte flybillet til Hong Kong med den kortest mulige rejsetid. Ovenstående flybillet til Hong Kong indebærer en samlet rejsetid der er ca. timer kortere end den billigste flybillet til Hong Kong. Der er altså ikke den store forskel i hverken pris eller rejsetid på flybilletterne til Hong Kong på de valgte datoer.

For ca. 14 dage siden undersøgte vi priserne på flybilletter til Hong Kong med udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar. Her kostede den billigste flybillet til Hong Kong 6.386 kr., også denne flybillet til Hong Kong var med KLM. Priserne på flybilletterne til Hong Kong ser altså ud til at være ret stabile, idet der ikke er mere end små 200 kr. prisforskel på flybilletterne til Hong Kong i de 2 undersøgelser. Læs om vores seneste undersøgelse af flybilletter til Hong Kong her.

Bestil flybilletten til Hong Kong med den korteste rejsetid hos seat24.dk og læs om APPT Macau.

torsdag den 24. juli 2008

Flybilletter til USA - Washington D.C.

Flybilletterne til Washington D.C. er den sidste destination vi undersøger i nordøst USA. Vi har tidligere på ugen undersøgt priserne på flybilletter til Boston,New York og Philadelphia.

De undersøgte flybilletter til Washington har udrejse fra hhv. København og Billund d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober. Således har I 14 dage til at udforske Washington D.C., vi vil dog anbefale at I kombinerer det med ture til nogle af de ovennævnte 3 byer. En anden mulighed er at kombinere det med 1 uge i Florida - i næste indlæg undersøger vi priserne på flybilletter til Miami.

Nedenstående har vi udvalgt de mest interessante flybilletter til Washington, fra København og Billund, målt på pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til Washington fra København
Flyprice.dk
Pris: 4.985 kr.
Mellemlandinger: 1 (Bruxelles og München)
Flyselskab: Lufthansa

Travelstart.dk
Pris: 5.492 kr.
Mellemlandinger: Direkte flyvninger
Flyselskab: SAS

Flyprice tilbyder de billigste flybilletter til Washington fra København. Flybilletten til Washington koster 4.985 kr. med Lufthansa, og indebærer 1 mellemlanding hver vej. Det er acceptabelt men ikke optimalt på en relativ kort flyvning til Washington. Den billigste direkte flybillet til Washington fra København, kan bestilles hos Travelstart for 5.492 kr. Flybilletten til Washington er med SAS og betyder en markant kortere rejsetid begge veje.

Med en prisforskel på ca. 500 kr., skal I vurdere om I vil spare 5oo kr. og forlænge rejsetiden med ca. 6 timer. Vi ville vælge den direkte flybillet til Washington med SAS når prisforskellen ikke er større.

Flybilletter til Washington fra Billund
MrJet.dk
Pris: 5.403 kr.
Mellemlandinger: 2/1 (Amsterdam/Detroit og Amsterdam)
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

GoLeif.dk
Pris: 5.611 kr.
Mellemlandinger: 1 (København)
Flyselskab: SAS

MrJet tilbyder den billigste flybillet til Washington fra Billund. Den billigste flybillet til Washington er med KLM og der er mellemlandinger i Amsterdam og Detroit på udrejsen og i Amsterdam på vejen hjem.

Godt nok er flybilletten til Washington hos MrJet, men vi mener alligevel at flybilletten til Washington hos GoLeif er bedre. Her flyves der med SAS og der er 1 mellemlanding i København begge veje. Flybilletten hos GoLeif er godt nok 200 kr. dyrere, men I undgår en unødvendig mellemlanding i Detroit. Vores anbefaling er derfor at I bestiller flybilletten til Washington fra Billund med SAS hos GoLeif.dk.

Sammenligner vi priserne op flybilletterne fra hhv. København og Billund, er det igen et par
hundrede kroner dyrere at flyve fra Billund. Vælges flybilletterne med SAS er prisforskellen dog minimal og meget rimelig for den ekstra flyvning fra Billund til København.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Washington.

Bestil de bedste flybilletter til Washington med SAS hos GoLeif og Travelstart.

onsdag den 23. juli 2008

Billige Flybilletter USA - Philadelphia

Her til middag fortsætter vi med at undersøge priserne på flybilletter til USA i efteråret. Her i del 1 hvor vi finder billige flybilletter til nordøst USA, har vi allerede fundet de billigste og bedste flybilletter til Boston og New York. Næste mål for vores undersøgelser af flybilletter til USA er Philadelphia.

Philadelphia er en ret undervurderet by er oftest bliver overstrålet af New York og Washington D.C. Philadelphia er helt sikkert et besøg værd og fra Philadelphia er der rig mulighed for at besøge New York, Washington og Baltimore.

Nedenstående flybilletter til Philadelphia er med udrejse d. 11. oktober og 25. oktober. De flybilletter til Philadelphia vi vælger at vise, er dem vi finder mest interessante målt på pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til Philadelphia fra Billund
Travelstart.dk
Pris: 5.406 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam Schiphol og Detroit Wayne)
Flyselskab: KLM/Northwest Airlines

KLM.com
Pris: 5.417 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam Schiphol og Detroit Wayne)
Flyselskab: KLM/Northwest Airlines

Flybilletterne til Philadelphia fra Billund købes billigst med KLM/NWA. Lidt overraskende kan flybilletten til Philadelphia fra Billund med KLM købes billigere hos Travelstart end hvis flybilletten købes direkte hos KLM - omend prisforskellen er beskedne 11 kr.

Hvorvidt I foretrækker at købe flybilletten til Philadelphia direkte hos KLM og betale 11 kr.mere, må være op til jer selv. For os gør det ikke den store forskel om flybilletten bestilles det ene eller det andet steed - I kommer til Philadelphia på samme måde.

Flybilletter til Philadelphia fra København
KLM.com
Pris: 5.193 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam Schiphol og Detroit Wayne)
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk
Pris: 5.253 kr.
Mellemlandinger: 1 (Chicago/Washington Dulles)
Flyselskab: SAS

Prisforskellen på de to valgte flybilletter til Philadelphia fra København er 60 kr. Udover prisen er der dog ret stor forskel på de to flybilletter til Philadelphia. Flybilletten med KLM indebærer 2 mellemlandinger hver vej, hvilket gøre den samlede rejsetid ca. 6 timer længere end flybilletten til Philadelphia med SAS, hvor der kun er 1 mellemlanding hver vej.

Vores anbefaling er derfor helt klar, bestil flybilletten til Philadelphia med SAS hos Travelstart, hvor I betaler 60 mere for flybilletten men samtidig sparer 6 timers rejsetid.

Sammenligner vi priserne på flybilletterne til Philadelphia fra hhv. Billund og København, er flybilletten til Philadelphia fra Billund et par hundrede kroner dyrere. Ens tendens vi også har set i vores andre undersøgelser af flybilletter til USA fra Billund og København.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Philadelphia.

Bestil de billigste og bedste flybilletter til Philadelphia hos Travelstart.

tirsdag den 22. juli 2008

Flybilletter til USA - New York

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til Boston, forsætter vi nu første del af undersøgelsen af flybilletter til USA med at finde de bedste flybilletter til New York. Som alle de andre flybilletter til USA, er flybilletterne til New York med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober.

I vores tidligere undersøgelser af flybilletter til fjerne rejsemål, har vi forsømt at finde priserne på flybilletter fra Jylland. Det betyder at vi for alle flybilletterne til USA, viser priserne med afrejse fra både Billund og København.

Flybilletter til New York fra København
MrJet.dk
Pris: 4.104 kr.
Mellemlanding: 1 (Warszawa)
Ankomst Lufthavn: John F. Kennedy
Flyselskab: LOT Polish Airlines

Travelstart.dk
Pris: 4.671 kr.
Mellemlanding: 1 (London Heathrow)
Ankomst Lufthavn: John F. Kennedy
Flyselskab: BMI British Midland/Virgin Atlantic Airways

MrJet tilbyder den billigste flybillet til New York fra København. Flybilletten til New York er med LOT og indebærer 1 mellemlanding i Warszawa. Det billigste alternativ til LOT er en flybillet til New York med BMI/Virgin Atlantic Airways over London Heathrow.

Prisforskellen på flybilletterne til New York fra København er 567 kr., hvilket er relativt meget for 2 flybilletter der begge indebærer mellemlandinger. Rejsetiden med BMI/Virgin er dog en anelse kortere end LOT, idet London mod Warszawa ligger på vejen til New York.

Udover lidt kortere rejsetid foretrækker vi personligt at flyve med BMI/Virgin frem for LOT, men det skyldes udelukkende vores manglende kendskab til LOT.

Flybilletter til New York fra Billund
KLM.com
Pris: 4.890 kr.
Mellemlandinger: 1 (Amsterdam Schiphol)
Ankomst Lufthavn: New York John F. Kennedy
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Fra Billund er der reelt kun ét valg af flybillet til New York, og det er at bestille flybilletten med KLM hos KLM. Flybilletten til New York fra Billund indebærer 1 mellemlanding i Amsterdam Schiphol, hvilket er det mindst mulige antal mellemlandinger fra Billund. Flybilletten til New York fra Billund koster 4.890 kr. og er dermed en anelse dyrere end den billigste flybillet til New York fra København.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til New York.

Bestil flybilletten til New York fra København hos Travelstart og bestil flybilletten til New York fra Billund hos KLM.

mandag den 21. juli 2008

Flybilletter til USA - Boston

Som beskrevet i seneste indlæg på bloggen, kommer vi de nærmeste uger til at foretage undersøgelser af flybilletter til 21 storbyer i USA. Alle flybilletterne til USA er med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25 oktober.

De første flybilletter til USA vi undersøger, er flybilletter til Boston. Nedenstående kommer vi til at vise de bedste flybilletter til Boston, med afrejse fra København og Billund, målt på pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til Boston, USA med afrejse fra København
GoLeif.dk
Pris: 4.686 kr.
Mellemlandinger: 1 (London Heathrow)
Flyselskab: British Airways

Travelstart.dk
Pris: 4.805 kr.
Mellemlandinger: 1 (Paris De Gaulle/Amsterdam Schiphol)
Flyselskab: Air France/KLM/Northwest Airlines (SkyTeam)

De valgte flybilletter til Boston fra København indebærer begge 1 mellemlanding hver vej - der er ingen direkte fly fra København til Boston. GoLeif tilbyder den billigste flybillet til Boston med British Airways over London Heathrow. Flybilletten med British Airways er 119 kr. billigere end flybilletten til Boston med Air France/KLM/NWA, hvor der er mellemlandinger i hhv. Paris De Gaulle og Amsterdam.

I rejsetiden er der ikke den store forskel på de to flybilletter til Boston, og derfor spiller dette element ingen rolle i valget af flybillet til Boston.

Blandt de 4 flyselskaber, har vi ikke de store præferencer for British Airways eller de 3 andre. Stillet overfor valget, ville vi dog vælge British Airways.

For os er valget relativt enkelt, vi ville bestille flybilletten fra København til Boston med British Airways over London Heathrow.

Flybilletter til Boston fra Billund
MrJet.dk
Pris: 5.118 kr.
Mellemlandinger: 1 (Amsterdam Schiphol)
Flyselskab: KLM/NWA (Northwest Airlines)

Fra Billund til Boston er der reelt kun ét valg af flybillet, nemlig KLM/NWA. Flybilletten til Boston fra Billund med KLM/NWA er både den billigste men også den flybillet der indebærer den korteste rejsetid.

Flybilletten til Boston med KLM/NWA kan købes hos de fleste danske udbydere af flybilletter, men den billigste udbyder af flybilletter til Boston fra Billund er i dette tilfælde MrJet, der er 149 kr. billigere end nærmeste udbyder.

Generelt synes vi at priserne på flybilletterne til Boston er meget rimelige både med afrejse fra København og Billund. Med de høje oliepriser er ca. 5.000 for en flybillet til USAs østkyst hvad vi må forvente.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Boston.

Bestil flybilletten til Boston fra Købehavn hos GoLeif.dk og flybilletten til Boston fra Billund hos MrJet.dk.

Flybilletter til USA i Efteråret

I de kommende dage vil vi lave en lang række undersøgelser af priserne på flybilletter til USA i efteråret. Helt nøjagtigt vil alle de undersøgte flybilletter til USA være med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober. Alle undersøgelserne vil blive foretaget med udrejse fra både København og Billund, således dækker vi de fleste danskeres behov.

Vi har valgt at dele vores undersøgelse af flybilletter til USA op i 5 dele.

Første del er nordøst USA hvor vi kommer til at undersøge priserne på flybilletter til Boston, New York, Philadelphia og Washington D.C.

Anden del er sydøst USA hvor vi kommer til at undersøge priserne på flybilletter til Miami, Orlando, Atlanta og New Orleans.

Tredje del er sydvest USA, hvor vi undersøger priserne på flybilletter til Phoenix, Las Vegas, San Diego, Los Angeles og San Francisco.

Fjerde del kommer til at dække flybilletter i nordvest USA, hvilket indebærer Seattle, Portland, Salt Lake City og Denver.

Femte del bliver området omkring The Great Lakes, hvor vi undersøger priserne på flybilletter til Chicago, Detroit, Cleveland og Milwaukee.

Samlet set kommer vi altså til at undersøge priserne på flybilletter til 21 byer i USA fra både København og Billund. Vi forventer at alle undersøgelserne af flybilletter til USA kommer til at være færdige om ca. 14 dage, hvor vi kan konkludere på vores meget omfattende undersøgelse.

Første undersøgelse af flybilletter til USA bliver af flybilletter til Boston.

Flybillet til Trieste Kun 798 kr.

Trieste er et relativt ukendt rejsemål for danskerne, men det er faktisk værd at besøge. Placeret i det nordøstlige Italien lige på grænsen til Slovenien og ud til Adriaterhavets kyst, ligger Trieste utrolig smukt. Med sine ca. 208.000 tusinde indbyggere, et rigt havneliv og store skovområder, er Trieste på mange måder meget idylisk rejsemål. Rejsen til Trieste kan evt. kombineres med Venedig som kun ligger 160 km. fra Trieste.

I sommer månederne kan vejret i Trieste være noget varmt og fugtigt, ja nærmest ulideligt. Derfor vil vi klart anbefale jer at besøge Trieste i sensommeren eller først på efteråret.

Sterling har for nylig lanceret en rute til Trieste, og i øjeblikket kører Sterling en kampagne med billige flybilletter til bl.a. Trieste. Eksempevis fandt vi flybilletter til Trieste for kun 798 kr. retur inkl. alle skatter og afgifter, med udrejse d. 13. september og hjemrejse d. 20 september.

Læs vores indlæg om Valentines ferie i Venedig.

Flybilletter Billund-Alicante

Denne morgens undersøgelse bliver af priserne på flybilletter Billund-Alicante. Vi vil rigtig gerne service jyderne ved at finde billige flybilletter og vi elsker at opholde os i Spanien. Derfor denne lækre morgen cocktail af billige flybilletter til Alicante fra Billund.

Flybilletterne Billund-Alicante er med udrejse d. 20. september og hjemrejse d. 27. september. På den måde får I en uges D-vitamin dosis, livsglæde og højt humør til at stå imod efteråret og vinteren i Danmark - guderne skal vide at det er nødvendigt.

Nedenstående har vi valgt at vise de mest interessante flybilletter Billund-Alicante målt på pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter Billund-Alicante
Sterling.dk
Pris: 2.134 kr.
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 2.253 kr.
Flyselskab: Sterling

Sterling er i realiteten den eneste valg mulighed når der skal købes flybillet Billund-Alicante. Sterling tilbyder den billigste flybillet Billund-Alicante og er det eneste flyselskab der flyver direkte Billund-Alicante.

Alternativet til flybilletten til Alicante med Sterling er en flybillet hos GoLeif med SAS. Flybilletten til Alicante koster dog hele 4.372 kr. og indebærer 2 mellemlandinger, så meget for at tjene SAS Eurobonus point på den tur.

Da det var en simpel sag at finde den bedste flybillet Billund-Alicante, udvider vi vores normale service og kommer her med et par forslag til Hotel i Alicante. Vi har kigget efter et godt turistklasse hotel, hvor der er god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Derudover har vi for sjov fundet et rigtigt luksus hotel i Alicante, hvor man om ikke andet kan bo 1-2 nætter til at slutte ugen af med manér.

Turistklasse Hotel i Alicante
Hisperia Lucentum i Alicante
Pris: 640 kr./nat i dobbeltværelse

Dette 3 stjernede hotel ligger centralt i Alicante, og er bl.a. de hoteller med den største kundetilfredshed i Alicante. Hotel Hisperia Lucentum er familievenligt og ligger tæt på den gamle bydel. Hotellet tilbyder alle de faciliteter man kan forvente af et hotel i dag.

Luksus Hotel i Alicante
Melia Altea Hills Resort
Pris: 990 kr./nat i dobbeltværelse

Det 5 stjernede spa hotel ligger i et naturreservat og ligger mellem Middelhavet og smukke klipper. Melia Altea Hills Resort har spabad, god restaurant, gym og pool. Er blandt de bedst ratede hoteller i Alicante.

Luksus hotellet i Alicante er noget billigere end vi havde forventet, så der er mulighed for at bo der mere end 1-2 dage til den pris. Kombinationen af de 2 hoteller i Alicante er måske ikke så tosset. Hisperia Lucentum hotel ligger centralt i byen hvilket giver mulighed for at opleve byen og havnen. Efter et par dage kan man så rykke ud på Melia Altea Hills Resort, hvor der er rig mulighed for afslapning, solbadning, massage og meget andet.

Vi håber I kan bruge vores lidt udvidede undersøgelse - vi synes i hvert fald selv det lyder som en god pakkerejse til Alicante.

Læs tidligere indlæg om ferie til Alicante.

Den bedste og billigste flybillet til Alicante kan bestilles hos Supersaver.dk mens begge hoteller i Alicante kan bookes hos Hotels.com.

lørdag den 19. juli 2008

Flybilletter til London

London er sandsynligvis det mest populære storby rejsemål for danskerne, og vi sørger da også for hyppigt at undersøge priserne på flybilletter til London. Senest undersøgte vi priserne på flybilletter til London med udrejse d. 2. oktober og hjemrejse d. 5. oktober.

Her til formiddag har vi så undersøgt priserne på flybilletter til London fra København, Billund, Århus og Aalborg, med udrejse d. 23. oktober og hjemrejse d. 26. oktober. Et tidspunkt hvor vi så småt nærmer os tiden for juleindkøb (hvor forfærdeligt at nævne det midt i juli), og hvilket sted er bedre til den slags end London?

Flybilletter til London fra København
EasyJet.com
Pris: 656 kr.
Ankomst Lufthavn: London Stansted
Flyselskab: EasyJet

EasyJet er suværent den billigste udbyder af flybilletter til London fra København. Nærmeste forfølger er "lavprisselskabet" Sterling, hvor flybilletten til London koster 1.126 kr. Der er, som i de tidligere undersøgelser af flybilletter til London, milevid forskel på EasyJet og alle de andre.

Flybilletter til London fra Billund
RyanAir.com
Pris: 688 kr.
Ankomst Lufthavn: London Stansted
Flyselskab: RyanAir.com

Heller ikke her er der noget nyt under solen. RyanAir tilbyder den billigste flybillet til London fra Billund. Her er nærmeste konkurrent igen Sterling, der tilbyder flybilletten til London fra Billund til 1.022 kr.

Flybilletter til London fra Århus
Travelstart.dk
Pris: 2.133 kr.
Ankomst Lufthavn: London Heathrow
Flyselskab: SAS

Århus er helt klart den af de undersøgte lufthavne hvor flybilletten til London er dyrest. Det skyldes at der ikke er nogle af lavprisselskaberne der havde ledige flybilletter på ruten Århus-London. Derfor tegner der sig også et mere uklart billede af hvilken udbyder der tilbyder de billigste flybilletter til London. I denne omgang er det Travelstart, der tilbyder flybilletten til London fra Århus til 2.133 kr. med SAS. Prisforskellen til de andre ubydere er ikke særlig stor, men det er de samme flybilletter til London de tilbyder, så I skal naturligvis vælge den billigste flybillet til London.

Flybilletter til London fra Aalborg
Sterling.dk
Pris: 1.619 kr.
Ankomst Lufthavn: London Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Efter to 2. pladser er Sterling den billigste udbyder af flybilletter til London fra Aalborg. Sterling er suværent den billigste udbyder af flybilletter til London fra Aalborg, og da de samtidig er det eneste flyselskab der flyver direkte, er valget meget enkelt.

Læs vores indlæg om flybilletter til London i starten af oktober.

Bestil de billigste flybilletter til London hos EasyJet, RyanAir.com og Travelstart.

fredag den 18. juli 2008

Sterling og Norwegian i Strategisk Samarbejde

Ifølge Børsen indgår Sterling og Norwegian et strategisk samarbejde med start d. 15. september 2008. Formålet med samarbejdet er primært at give de eksisterende kunder adgang til et større rutenet, hvor Sterling og Norwegian selvstændigt markedsfører og prissætter flyvningerne.

Det lyder som en god idé at give kunderne mulighed for at vælge mellem flere afgang og flere destinationer. Vi synes godt om Sterling og vil meget gerne udnytte Sterlings priser til mange flere destinationer end Sterling tilbyder nu.

I artiklen citeres flyselskaberne for følgende:

"Norwegian og Sterling har begge en klar interesse i at bevare tilfredse kunder ved at tilbyde et bredt udvalg af produkter til attraktive priser. Denne aftale vil gøre det nemmere for passagerer at rejse med os."

Som nævnt ovenstående synes vi rigtig godt om Sterling, mens vi er meget reserverede overfor Norwegian, hvis kundeservice vi udelukkende har oplevet som elendig. Den måde Norwegian behandler deres kunder på er uacceptabel og vi håber ikke at det bliver overført til Sterling. Skulle det blive tilfældet, har vi fløjet vores sidste tur med Sterling, som det er tilfældet med Norwegian.

Læs mere om vores holdning til Norwegian.

Læs artiklen fra Børsen.

torsdag den 17. juli 2008

Billige Flybilletter Danmark

Efter vi de sidste par uger har undersøgt priserne på flybilletter til fjerne rejsemål, vender vi snuden inden for Danmark grænser, og undersøger hvor I kan købe billige flybilletter på danske indenrigsruter.

Vi har tænkt os at undersøge hvor I kan bestille de billigste flybilletter fra København til Århus og Billund. Således har vi afdækket to af de vigtigste indenrigsruter i Danmark. De billige flybilletter vi har fundet i Danmark, er med udrejse d. 25. september og hjemrejse d. 28. september.

Billige flybilletter fra København til Århus
Supersaver.dk
Pris: 686 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 731 kr.
Flyselskab: SAS

Som I mange af de tidligere undersøgelser af billige flybilletter i Danmark, er Supersaver den billigste udbyder af flybilletter fra København til Århus. Prisen på den billigste flybillet fra København til Århus ligger ligeledes på de samme 686 kr. som den billigste flybillet København-Århus plejer at koste.

Billige flybilletter fra København til Billund
MrJet.dk
Pris: 895 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Flyrpice.dk
Pris: 940 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Prisforskellen mellem udbyderne af de 2 billigste flybilletter fra København til Billund, er som det var tilfældet København--Århus, 45 kr. De billigste flybilletter fra København til Billund kan købes hos MrJet, en udbyder der sjældent figurerer som den billigste i vores undersøgelser af billige flybilletter.

Læs vores seneste undersøgelse af billige flybilletter Billund-København og billige flybilletter Århus-København.

Bestil de billigste flybilletter fra København til Århus hos Supersaver, og bestil den billigste flybillet fra København til Billund hos MrJet.

Billige Flybilletter i August og September

Vi faldt lige over Sterling kampagne hvor de tilbyder billige flybilletter til 6 forskellige destinationer. De billige flybilletter Sterling tilbyder i dag er til følgende destinationer. Bemærk at alle priserne er one way og der skal rejses i august eller september.

København-Biarritz
DKK 599

København-Nice
DKK 499

København-Mallorca
DKK 649

København-Gøteborg
DKK 233

København-Bergen
DKK 315

Billund-Alicante
DKK 649

De 6 billige flybilletter hos Sterling er de 5 med afgang fra København, mens der også er et enkelt godt tilbud til jer der vil rejse fra Billund. Da vi i øjeblikket er meget solhungrende og allerede har bestilt ferie til Sverige, er de billige flybilletter til Frankrig og Spanien helt klart det der fanger vores interesse.

Vi kunne eksempelvis godt lige bruge 1 uge på Mallorca og hvis flybilletten til Mallorca kun kommer til at koste os DKK 1.298, så skulle der bestemt være råd til det.

onsdag den 16. juli 2008

Flybilletter til Jamaica i Januar

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til Havana, Cuba, har vi her til morgen undersøgt priserne på flybilletter til Jamaica (Kingston). Flybilletterne til Jamaica er med udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar.

Vi har valgt at vise de mest interessante flybilletter til Jamaica målt på pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til Jamaica i Januar
Supersaver.dk
Pris: 7.207 kr.
Mellemlandinger: 2 (London Heathrow/JFK og Miami/London Heathrow)
Flyselskaber: British Airways/American Airlines

Travellink.dk
Pris: 7.282 kr.
Mellemlandinger: 2 (London Heathrow/JFK og Miami/London Heathrow)
Flyselskaber: British Airways/American Airlines

Prisforskel flybilletter til Jamaica: 75 kr.

Udvalget af flybilletter til Jamaica var ikke særligt prængende og der var ikke de store forskelle på de flybilletter vi har fundet til Jamaica. Derfor adskiller de to viste flybilletter til Jamaica sig udelukkende på prisen, hvor forskellen er beskedne 75 kr. Det tagger vi naturligvis gerne med og derfor anbefaler vi at I køber flybilletten til Jamaica med British Airways/American Airlines hos Supersaver.

Læs vores indlæg om flybilletter til Havana, Cuba.

Bestil flybilletten til Jamaica hos Supersaver.

tirsdag den 15. juli 2008

Flybilletter til Havana, Cuba

Efter at have undersøgt priser på flybilletter til 15 destinationer på 4. kontinenter med udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar. Fortsætter vi vores undersøgelser af flybilletter til gode vinterrejsemål. Vi er nu kommet til Caribien og starter med at undersøge priserne på flybilletter til Havana, den måske mest kendte destination i Caribien.

Nedenstående viser vi de mest interessante flybilletter, hvor interessante defineres ud fra pris, rejsetid og flyselskab. Efter vi har vist de mest interessante flybilletter til Havana, Cuba, kommer vi med vores anbefaling af flybillet til Havana, Cuba.

Flybilletter til Havana, Cuba i januar
GoLeif.dk
Pris: 5.133 kr.
Mellemlandinger: 1 (Madrid)
Flyselskab: Air Europa

Travelstart.dk
Pris: 8.252 kr.
Mellemlandinger: 1 (Paris)
Flyselskab: Air France

Prisforskel flybilletter til Havana, Cuba: 3.119 kr.

Valget af flybillet til Havana, Cuba er meget oplagt. Flybilletten til Havana hos GoLeif med Air Europa er suværent billigst og indebærer, som flyvningen med Airfrance til Havana, 1 mellemlanding.

Da der ikke kan være en kvalitetsforskel på Air Europa og Air France der retfærdiggør en merpris på 3.119 kr., skal flybilletten til Havana bestilles hos GoLeif med Air Europa.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Havana, Cuba.

Bestil den billigste flybillet til Havana, Cuba hos GoLeif.dk.

mandag den 14. juli 2008

Billige Flybilletter til 4 Kontinenter

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til 15 rejsemål på 4 kontinenter i januar 2009, vil vi lige lave en opsummering af de resultater vi har fundet frem til.

Alle de nedenstående flybilletter er med udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar. Rejsemålene er udvalgt således at vi rammer højsæsonen på rejsemålene og vejret er godt mens vinteren raser herhjemme.

Vi har valgt at vise de billigste flybilletter til de 15 destinationer på de 4 kontinenter. Det betyder nødvendigvis ikke at det er den flybillet vi anbefaler. Læs mere ved at klikke på linket ved din destination.

Billigste flybillet til Sydney
Travelstart
Pris: 11.768 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa/Qantas Airways

Billigste flybillet til Auckland
GoLeif.dk
Pris: 9.934 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Finnair

Billigste flybillet til Melbourne
Travelstart.dk
Pris: 11.307 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskaber: SAS/Emirates

Billigste flybillet til Bangkok
GoLeif.dk
Pris: 5.967 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Turkish Airlines

Billigste flybillet til Singapore
Budjet.dk
Pris: 7.936 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

Billigste flybillet Kuala Lumpur
KLM.com
Pris: 9.183 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Billigste flybillet til Phuket
Travelstart.dk
Pris: 10.504 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Austrian Airlines/Lufthansa

Billigste flybillet til Hong Kong
KLM.com
Pris: 6.386 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Billigste flybillet til Tokyo
GoLeif.dk
Pris: 5.998 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Aeroflot Russian Airlines

Billigste flybillet til Manila
GoLeif.dk
Pris: 7.863 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Finnair

Billigste flybillet til Johannesburg
KLM.com
Pris: 6.341 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Billigste flybillet til Cape Town
Travelstart.dk
Pris: 6.953 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/South African Airways

Billigste flybillet til Rio de Janeiro
Supersaver.dk
Pris: 5.835 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: SAS/TAM

Billigste flybillet til Buenos Aires
Travelstart.dk
Pris: 5.149 kr.
Mellemlandinger: 2/1
Flyselskab: SAS/Air Europa

Billigste flybillet til Santiago
Travelstart.dk
Pris: 7.372 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: SAS/TAM

Billigste flybillet til Sao Paulo
Supersaver.dk
Pris: 5.566 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/TAM

Hermed overblikket over de billigste flybilletter til de 15 destinationer til de 4 kontinenter. Umiddelbart lader Sydamerika og Afrika til at være de billigste kontinenter at rejse til, mens vi har set en generel stor prisstigning i priserne på flybilletter til Asien, Australien og New Zealand.

Vi synes at især 2 af flybilletterne til Auckland, New Zealand og Buenos Aires, Argentina, er flybilletter med rigtig "good value for money".

Flybilletter til Sao Paulo

Som den sidste destination i Sydamerika undersøger vi priserne på flybilletter til Sao Paulo. I Sydamerika har vi indtil videre undersøgt priserne på flybilletter til Rio de Janeiro, Buenos Aires og Santiago. Før det har vi i vores undersøgelses række af fjerne vinterrejsemål undersøgt priserne på flybilletter til adskillige destinationer i Australien, New Zealand, Asian og Afrika.

Alle de undersøgte flybilletter til disse destinationer er med udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar. Således har de flybilletter vi undersøger til Sao Paulo de samme ud- og hjemrejse datoer.

Nedenstående viser vi jer de mest interessante flybilletter til Sao Paulo målt på pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til Sao Paulo
Supersaver.dk
Pris: 5.566 kr.
Mellemlandinger: 1 (Frankfurt)
Flyselskab: SAS/TAM

GoLeif.dk
Pris: 7.148 kr.
Mellemlandinger: 1 (Madrid)
Flyselskab: Iberia

Prisforskel flybilletter til Sao Paulo: 1.582 kr.

Når flybilletten til Sao Paulo skal bestilles er der kun ét valg - den skal bestilles hos Supersaver med SAS/TAM. Flybilletten til Sao Paulo med SAS/TAM er 1.582 kr. billigere end flybilletten til Sao Paulo med Iberia hos GoLeif.

Årsagen til at vi ikke er i tvivl, er at flybilletterne til Sao Paulo er stort set identiske. Der er samme antal mellemlandinger og rejsetiden er den samme. Da der heller ikke er nogen synderlig forskel på flyselskabernes kvalitet, mener vi at I skal spare de 1.582 kr. på flybilletten til Sao Paulo.

Læs vores indlæg om flybilletter til Rio de Janeiro.

Bestil flybilletten til Sao Paulo hos Supersaver.

Billige Flybilletter Santiago

Som skrevet tidligere i dag undersøger vi nu priserne på flybilletter til Santiago, Chile. De undersøgte flybilletter til Santiago er med udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar. Som det er tilfældet i alle vores undersøgelser viser vi de mest interessante flybilletter vurderet ud fra pris, rejsetid og flyselskab.

Billige flybilletter til Santiago, Chile
Travelstart.dk
Pris: 7.372 kr.
Mellemlandinger: 2 (Frankfurt og Sao Paolo)
Flyselskab: SAS/TAM

GoLeif.dk
Pris: 8.193 kr.
Mellemlandinger: 1 (Madrid)
Flyselskab: Iberia

Prisforskel flybilletter til Santiago: 921 kr.

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Santiago, Chile, og er 921 kr. billigere end flybilletten til Santiago med Iberia. Flybilletten til Santiago med SAS/TAM indebærer to mellemlandinger og en rejsetid der samlet set er ca. 6 timer længere end flybilletten med Iberia.

Valget af flybillet til Santiago, skal altså opgøres i hvor mange penge I er villige til at spare ved at rejse 6 timer længere. For os er det lige på vippen, men vi ville sandsynligvis vælge den billigste flybillet til Santiago med SAS/TAM hos Travelstart.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Santiago.

Bestil den billigste flybillet til Santiago hos Travelstart.

Flybilletter til Buenos Aires

I Sydamerika undersøgte vi første priserne på flybilletter til Rio de Janeiro, og nu undersøger vi priserne på flybilletter til Buenos Aires, Argentina. Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til Buenos Aires fortsætter vi med at undersøge priserne på flybilletter til Santiago og Sao Paulo. Efter disse undersøgelser, fortsætter vi med at undersøge priserne på flybilletter til Caribien.

Flybilletterne til Buenos Aires er med udrejse til Argentina d. 3. januar og hjemrejse til Danmark d. 24. januar. Nedenstående vælger vi at vise de mest interessante flybilletter til Buenos Aires målt på pris, rejsetid og flyselskab. Efter at have vist de meste interessante flybilletter til Buenos Aires, kommer vi med vores anbefalinger til valg af flybillet.

Flybilletter til Buenos Aires
Travelstart.dk
Pris: 5.149 kr.
Mellemlandinger: 2/1 (Frankfurt/Madrid og Madrid)
Flyselskab: SAS/Air Europa

GoLeif.dk
Pris: 7.432 kr.
Mellemlandinger: 1 (Madrid)
Flyselskab: Iberia

Prisforskel flybilletter til Buenos Aires: 2.283 kr.

Den billigste flybillet til Buenos Aires med SAS/Air Europa koster kun 5.1149 kr., hvilket vi synes er rigtig billigt. Som det fremgår er flybilletten til Buenos Aires med SAS/Air Europa også hele 2.283 kr. billigere end alternativet med Iberia.

Flybilletten til Buenos Aires med SAS/Air Europa indbærer godt nok 2 mellemlandinger på vejen til Buenos Aires, hvilket samlet set er 1 mere end flybilletten til Buenos Aires med Iberia. Den stor prisforskel gør dog at vi ikke engang seriøst vil overveje flybilletten til Buenos Aires med Iberia. Vores anbefaling er derfor soleklar: Køb flybilletten til Buenos Aires hos Travelstart, brug 3-4 timer ekstra på at rejse og spar 2.283 kr.

Læs vores seneste blog om flybilletter til Buenos Aires.

Bestil den billigste flybillet til Buenos Aires hos Travelstart.

Flybilletter til Rio de Janeiro

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til en lang række vinterrejsemål i Australien, New Zealand, Asien og Afrika. Fortsætter vi nu med at undersøge flybilletter til Sydamerika, hvor vi forestiller os at undersøge 4-5 rejsemål.

I første omgang undersøger vi priserne på flybilletter til Rio de Janeiro i Brasilien. Flybilletterne til Rio de Janeiro er med udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar. Vi viser de mest interessante flybilletter til Rio de Janeiro vurderet ud fra pris, rejsetid og flyselskab. Efter at have vist de mest interessante flybilletter til Rio de Janeiro kommenterer vi på resultaterne og kommer med vores anbefalinger.

Flybilletter til Rio de Janeiro
Supersaver.dk
Pris: 5.835 kr.
Mellemlandinger: 2 (Frankfurt/Sao Paolo)
Flyselskab: SAS/TAM Linhas Aereas

Rejsefeber.dk
Pris: 7.148 kr.
Mellemlandinger: 1 (Lissabon)
Flyselskab: Air Portugal TAP

Prisforskel flybilletter til Rio de Janeiro: 1.313 kr.

Flybilletterne til Rio de Janeiro kan bestilles billigst hos Supersaver til 5.835 kr. Flybilletten til Rio hos Supersaver med SAS/TAM indebærer 2 mellemlandinger (Frankfurt og Sao Paolo), mens flybilletten til Rio med TAP kun indebærer 1 mellemlanding.

For rejsetiden bestyder det at flybilletten til Rio med TAP bliver noget kortere, men det betyder også en merpris på 1.313 kr. Vi mener ikke det er værd at betale 1.313 kr. mere pr. flybillet til Rio de Janeiro for at spare 5-6 timers rejsetid. Derfor anbefaler vi at I køber flybilletten til Rio de Janeiro hos Supersaver med SAS/TAM.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Rio de Janeiro.

Bestil den billigste flybillet til Rio de Janeiro hos Supersaver eller bestil flybilletten til Rio de Janeiro med 1 mellemlanding hos rejsefeber.

søndag den 13. juli 2008

Flybilletter til Cape Town

Vi følger op på undersøgelsen af flybilletter til Johannesburg med en undersøgelse af priserne på flybilletter til Cape Town i Sydafrika. Som nævnt i dagens tidligere indlæg bliver disse to undersøgelser de eneste destinationer vi undersøger i Afrika i denne omgang.

De undersøgte flybilletter til Cape Town er med udrejse d. 3. januar og hjemrejse igen d. 24. januar. På den måde er der rig lejlighed til at foretage en god rundrejse i Sydafrika. Nedenstående viser vi de mest interessante flybilletter til Cape Town målt på pris, rejsetid og ikke mindst flyselskab.

Flybilletter til Cape Town i januar
Travelstart.dk
Pris: 6.953 kr.
Mellemlanding: 1 (London Heathrow)
Flyselskab: SAS/South African Airways

Supersaver.dk
Pris: 6.983 kr.
Mellemlanding: 1 (London Heathrow)
Flyselskab: SAS/South African Airways

MrJet.dk
Pris: 6.997 kr.
Mellemlanding: 1 (London Heathriow)
Flyselskab: British Airways

Prisforskel flybilletter til Cape Town: 30 kr. og 44 kr.

Der er ikke den store prisforskel på flybilletterne til Cape Town, men vi synes at priserne på flybilletterne til Cape Town er meget fornuftige sammenlignet med de priser vi har set til de andre destinationer.

De 3 viste flybilletter til Cape Town er alle med mellemlanding i London Heathrow. Flybilletterne til Cape Town er enten med SAS/South African Airways el. British Airways. Med den lille prisforskel der er, er det virkelig ens præference for flyselskab der skal afgøre hvilken flybillet til Cape Town der vælges.

Vi har ikke den store præference for nogle af flyselskaberne, men vælger alligevel flybilletten til Cape Town med SAS/South African Airways hos Travelstart. Det skyldes udelukkende at vi har oftest flyver med Star Alliance og derfor har flest Eurobonus point vi kan bruge hos dem.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Cape Town.

Bestil flybilletten til Cape Town med SAS/South African Airways hos Travelstart eller Supersaver. Køb flybilletten til Cape Town med British Airways hos MrJet.

Flybilletter til Johannesburg

Efter at have undersøgt 7 rejsemål i Asien, går vi nu videre og undersøger priserne på nogle af de mest populære rejsemål i Afrika. Danskerne rejser typisk til Sydafrika og Kenya, hvor rejsen ofte inkluderer en form for Safari. Safariferie er noget af det bedste vi har prøvet, så det kan vi kun anbefale jer at prøve. Da Kenya har været præget af uroligheder det seneste år, vælger vi kun at undersøge priserne på flybilletter til Sydafrika.

I Sydafrika kommer vi til at undersøge priserne på flybilletter til Johannesburg og Cape Town. Nedenstående viser vi jer de mest interessante flybilletter til Johannesburg målt på pris, rejsetid og flyselskab. De viste flybilletter til Johannesburg er med udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar.

Flybilletter til Johannesburg
KLM.com
Pris: 6.341 kr.
Mellemlandinger: 1 (Amsterdam)
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Travelstart.dk
Pris: 6.983 kr.
Mellemlandinger: 1 (Frankfurt)
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Prisforskel flybilletter til Johannesburg: 642 kr.

KLM tilbyder de billigste flybilletter til Johannesburg og er 642 kr. billigere end nærmeste konkurrent. Begge flybilletter til Johannesburg indebærer 1 mellemlanding. Med KLM mellemlandes der i Amsterdam mens der med SAS/Lufthansa mellemlandes i Frankfurt. Da rejsetiden med SAS/Lufthansa og KLM er stort set identisk, spiller det ikke nogen rolle i vores afgørelse af hvilke flybilletter til Johannesburg der skal bestilles.

Det vi lægger vægt på når vi skal vælge mellem de to ovenstående flybilletter til Johannesburg, bliver prisen og vores præference for flyselskaberne. Da vi ikke mener der er nogen forskel på flyselskaberne, vil vi udelukkende vælge flybilletten til Johannesburg ud fra prisen. Her er KLM som nævnt klart billigst, og derfor vælger vi at bestille flybilletten til Johannesburg hos KLM.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Johannesburg.

lørdag den 12. juli 2008

Flybilletter til Manila, Filippinerne

I vores undersøgelser af fjerne populære vinterrejsemål til Asien, har vi indtil videre undersøgt priserne på flybilletter til 6 destinationer. Her til morgen har vi undersøgt priserne på flybilletter til Manila, Filippinerne. Det bliver den 7. og sidste destination vi undersøger i Asien i denne omgang. Efter denne undersøgelse bevæger vi os videre Afrika, hvor vi bl.a. kommer til at undersøge priserne på flybilletter til Sydafrika.

De undersøgte flybilletter til Manila, Filippinerne, er med udrejse d. 3. januar og hjemrejse igen d. 24. januar. Således er der mulighed for at sammenligne priserne på tværs af de andre destinationer. Vi viser de mest interessante flybilletter til Manila vurderet ud fra pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til Manila, Filippinerne
GoLeif.dk
Pris:
7.863 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Finnair

Travelstart.dk
Pris: 9.400 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: British Airways

KLM.com
Pris: 9.444 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Prisforskel flybilletter til Manila: 1.537 kr. og 1.581 kr.

GoLeif tilbyder den billigste flybillet til Manila med Finnair. Flybilletten til Manila koster 7.863 kr. og er dermed ca. 1.500 kr. billigere end de to andre udbydere. Flybilletten til Manila med både Finnair og British Airways indbærer 2 mellemlandinger hver vej, hvilket gør rejsetiden lidt længere end flybilletten til Manila med KLM, hvor der kun er 1 mellemlanding hver vej.

Da tidsbesparelsen ikke er meget markant, vælger vi at anbefale flybilletten til Manila med Finnair, hvor med der spares 1.537 kr. på flybilletten til Manila.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Manila.

fredag den 11. juli 2008

Flybilletter til Tokyo

Der er rigtig mange interessante rejsemål i Asien, og vores undersøgelses række kommer desværre kun til at dække nogle få. Indtil videre har vi undersøgt priserne på flybilletter til Bangkok, Phuket, Singapore, Kuala Lumpur og Hong Kong.

Nu fortsætter vi med at undersøge priserne på flybilletter til Tokyo, en fantastisk by, der er meget anderledes end det vi kender her hjemme. Flybilletterne til Tokyo er med udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar, hvilket er de samme rejsedatoer der er blevet brugt til undersøgelsen af ovenstående rejsemål.

Vi vælger at vise de mest interessante flybilletter til Tokyo målt på pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til Tokyo
GoLeif.dk
Pris: 5.998 kr.
Mellemlandinger: 1 (Moskva)
Flyselskab: Aeroflot Russian Airlines

Lastminute.com
Pris: 6.684 kr.
Mellemlandinger: Direkte flyvninger
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 6.938 kr.
Mellemlandinger: 1 (London Heathrow)
Flyselskab: British Airways

Prisforskel flybilletter til Tokyo: 686 kr. og 940 kr.

Den billigste flybillet til Tokyo købes hos GoLeif.dk, hvor der flyves med Aeroflot til Tokyo med mellemlanding i Moskva. Vi har tidligere givet klart udtryk for vores holdning til Aeroflot - vi flyver aldrig med Aeroflot.

Den næstbilligste flybillet til Tokyo købes hos Lastminute.com. Her går flyveturen direkte til Tokyo med SAS. Flybilletten til Tokyo med SAS koster 6.684 kr. og er dermed kun 686 kr. dyrere end flybilletten med Aeroflot. Da flybilletten til Tokyo med SAS tilmed er direkte, så er valget meget enkelt.

Udover de 2 nævnte flybilletter til Tokyo, har vi også valgt at vise en flybillet til Tokyo med British Airways. Flybilletten med British Airways er små 1.000 kr. dyrere end flybilletten med Aeroflot, men er stadigvæk det bedste valg efter flybilletten til Tokyo med SAS.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Tokyo.

Flybilletter til Hong Kong

Her til eftermiddag har vi undersøgt nogle flere asiatiske rejsemål. Hvoraf det første er Hong Kong, måske knapt så eksotisk som de forgående men bestemt et godt udgangspunkt for en interessant ferie i Asien.

Flybilletterne til Hong Kong har, som de tidligere undersøgte asiatiske rejsemål, udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar. Vi vælger at vise de mest interessante flybilletter til Hong Kong vurderet ud fra pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til Hong Kong i januar
KLM.com
Pris: 6.386 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Flybillet.dk
Pris: 6.684 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Finnair

Prisforskel flybilletter til Hong Kong: 298 kr.

Flybilletterne til Hong Kong med KLM er de billigste flybilletter til Hong Kong. Den nærmeste konkurrent prismæssigt er flybilletten til Hong Kong med Finnair hos Flybillet.dk.

Begge flybilletter indebærer 1 mellemlanding hver vej, hvilket indikerer nogenlunde identisk rejsetid. Det er dog ikke helt tilfældet, idet flybilletten til Hong Kong med Finnair minimum indebrer 7 timers kortere samlet rejsetid end flybilletten hos KLM. Det skyldes dels at Helsinki, hvor der mellemlandes med Finnair, ligger mere "på vejen" mod Hong Kong end Amsterdam. Derudover passer forbindelserne også en anelse bedre med Finnair.

På trods af at Finnairs flybillet til Hong Kong hos Flybillet.dk er 298 kr. dyrere end KLMs flybillet til Hong Kong, vil vi alligevel anbefale jer at bestille flybilletten til Hong Kong med Finnair hos Flybillet.dk.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Hong Kong.

Flybilletter til Phuket

Vi forsætter med at undersøge priserne på forskellige rejsemål i Asien i januar. Vi har indtil videre undersøgt priserne på flybilletter til Bangkok, Singapore og Kuala Lumpur. I dag vender vi tilbage til Thailand og undersøger priserne på flybilletter til Phuket.

Undersøgelserne af rejsemålene til Asien bliver foretaget med de samme ud- og hjemrejse datoer. Det betyder at flybilletterne til Phuket har udrejse d. 3 januar og hjemrejse d. 24. januar.
c
Målsætningen med bloggen er at finde billige flybilletter til hele verden, men vi flybilletternes rejsetid skal også give mening, hvilket vi naturligvis også tager højde for når vi anbefaler flybilletter. Nedenstående vil vi derfor vise de billigste og mest interessante flybilletter til Phuket.

Flybilletter til Phuket
Travelstart.dk
Pris: 10.504 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Austrian Airlines/Lufthansa

Seat24.dk
Pris: 11.817 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Thai Airways

Prisforskel flybilletter til Phuket: 1.314 kr.

Den billigste flybillet til Phuket med Austrian Airlines og Lufthansa indebærer 2 mellemlandinger og koster 10.504 kr. Det bedste alternativ til den billigste flybillet til Phuket er flybilletten med Thai Airways. Flybilletten med Thai Airways indebærer kun 1 mellemlanding hver vej, hvilket gør rejsetiden noget kortere, ca. 6 timer.

Hvor vidt I foretrækker den ene flybillet til Phuket frem for den anden, afhænger af om i gerne vil spare 1.314 kr. ved at forlænge rejsetiden med ca. 6 timer. For os ligger besparelsen lige på grænsen, men er man en familie på 4, bliver besparelsen pludselig til at tage og føle på.

Vi vælger derfor at anbefale jer at købe den billigste flybillet hos Travelstart.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Phuket.

Bestil den billigste flybillet til Phuket hos Travelstart el. bestil flybilletten med den korteste rejsetid hos Seat24.

torsdag den 10. juli 2008

Flybilletter til Kuala Lumpur

Vi fortsætter vores undersøgelser af priserne på flybilletter til fjerne vinterrejsemål. Vi er kommet til Asien hvor vi de seneste dage har undersøgt priserne på flybilletter til Bangkok og Singapore. I dag er turen kommet til en lille undersøgelse af priserne på flybilletter til Kuala Lumpur i Malaysia.

For sammenlignelighedens skyld vælger vi de samme ud- og hjemrejse datoer for vores undersøgelser. Således er udrejse datoen for flybilletterne til Kuala Lumpur d. 3. januar mens der er hjemrejse d. 24. januar.

Flybilletter til Kuala Lumpur
KLM.com
Pris: 9.183 kr.
Mellemlandinger: 1 (Amsterdam)
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Flybillet.dk
Pris: 9.265 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Finnair

Travellink.dk
Pris: 10.637 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

Prisforskel flybilletter til Kuala Lumpur: 82 kr. og 1.454 kr.

Der er ingen direkte fly til Kuala Lumpur fra København, derfor indebærer den mest tidseffektive flybillet til Kuala Lumpur 1 mellemlanding. KLM tilbyder den billigste flybillet til Kuala Lumpur med 1 mellemlanding i Amsterdam. Flybilletten til Kuala Lumpur koster 9.183 kr. og er dermed kun 82 kr. billigere end flybilletten til Kuala Lumpur med Finnair. Finnair flyvningen til Kuala Lumpur indebærer dog 2 mellemlandinger, så det er i hvert fald ikke interessant at betale mere for flybilletten til Kuala Lumpur med Finnair.

Det nærmeste alternativ til KLM er flybilletten til Kuala Lumpur med SAS. Flybilletten med SAS kan købes hos Travellink til 10.637 kr., hvilket er ca. 1.500 kr. dyrere end KLM. Da flybilletten til Kuala Lumpur med SAS ligeledes indebærer 1 mellemlanding og SAS ikke er et bedre flyselskab end KLM, vil vi anbefale jer at købe flybilletten til Kuala Lumpur med KLM på KLM.com.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Singapore.

onsdag den 9. juli 2008

Flybilletter til Singapore i Januar

Vi fortsætter rækken af undersøgelser af flybilletter til populære vinterrejsemål. Her til eftermiddag har vi brugt tiden på at undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter til Singapore.

Som tilfældet har været med de andre undersøgelser, har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Singapore med udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar. Det giver jer 3 uger til at nyde Singapore og samtidig tage videre derfra og opleve de skønne områder i nærheden.

Nedenstående viser vi de billigste og mest interessante flybilletter til Singapore, hvorfter vi kommenterer på de fundne flybilletter.

Flybilletter til Singapore i januar
Budjet.dk
Pris: 7.936 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

Singaporeair.com
Pris: 10.591 kr.
Mellemlandinger: Direkte flyvninger
Flyselskab: Singapore Air

Prisforskel flybilletter til Singapore: 2.655 kr.

Budjet tilbyder den billigste flybillet til Singapore med Air France. Flybilletten til Singapore med Air France indebærer 1 mellemlanding (Paris) hver vej. Den billigste direkte flybillet til Singapore købes hos Singaporeair.com.

Prisen på den billigste direkte flybillet til Singapore er hele 2.655 kr. dyrere end den billigste flybillet til Singapore med Air France. Normalt vælger vi en direkte flyvning på så længe strækninger, hvis det er muligt og giver mening.

Med en prisforskel på 2.655 kr. er vores smertetærskel dog nået, og vi vælger at spare de 2.655 kr. på flybilletten til Singarore. Her må vi bare bide mellemlandingen i os og glæde os til at bruge de ekstra 2.655 kr. på vores 3 ugers lange rejse.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Singapore.

Flybilletter til Bangkok i Januar

Vi er igang med lang række undersøgelser af priserne på flybilletter til en række af danskernes foretrukne vinterrejsemål. De seneste dage har vi undersøgt priserne på flybilletter til Australien, New Zealand og USA. Nu rykker vi undersøgelserne til en række af de populære rejsemål i Asien.

Som de tidligere undersøgelser af fjerne vinterrejsemål har de undersøgte flybilletter til Bangkok udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar. Nedenstående viser vi de billigste og mest interessante flybilletter til Bangkok for efterfølgende at kommentere hvilken flybillet til Bangkok vi ville købe.

Flybilletter til Bangkok
GoLeif.dk
Pris: 5.967 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Turkish Airlines

Travellink.dk
Pris: 8.368 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Rejsefeber.dk
Pris: 9.785 kr.
Mellemlandinger: Direkte flyvninger
Flyselskab: Thai Airways

Prisforskel flybilletter til Bangkok: 2.401 kr. og 3.818 kr.

GoLeif tilbyder den billigste flybillet til Bangkok med Turkish Airlines til en pris på 5.967 kr. Flybilletten til Bangkok med Turkish Airlines indebærer 1 mellemlanding begge veje, hvilket er det samme som flybilletten til Bangkok med SAS/Lufthansa hos Travellink.

Den billigste direkte flybillet til Bangkok kan købes hos Rejsefeber til 9.785 kr. Her flyves der med Thai Airways.

Kigger vi på prisforskellen mellem flybilletterne til Bangkok, så er flybilletten med Turkish Airlines hele 2.401 kr. billigere end tilsvarende 1 stop flybillet til Bangkok med SAS/Lufthansa. Vi kender ikke Turkish Airlines og har ikke været de varme fortalere for at flyve med dem. I dette tilfælde mener vi dog at prisforskellen på flybilletterne til Bangkok betyder at vi må give dem chancen.

Sammenligner vi flybilletten til Bangkokg med Turkish Airlines og den direkte flybillet til Bangkok med Thai Airways, er prisforskellen hele 3.818 kr. For den besparelse kan man nærmest leve 3 uger i Thailand. Vi mener ikke besparelsen i rejsetid og præferencen for Thai Airways opvejer prisforskellen. Derfor ville vi købe flybilletten til Bangkok med Turkish Airlines hos GoLeif.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Thailand.

Bestil den billigste flybillet til Bangkok hos GoLeif.dk.

tirsdag den 8. juli 2008

Flybilletter til Los Angeles i Oktober

De seneste indlæg har omhandlet flybilletter til fjerne og relativt eksotiske destinationer. Los Angeles ligger ret langt væk fra Danmark, det er ikke eksotisk men derimod en super interessant by.

Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til Los Angeles med udrejse d. 4. oktober og hjemrejse d. 18. oktober. På den måde er der mulighed for at nyde det gode vejr, opleve de vigtigste ting i Los Angeles og tage på ture til eksempelvis San Diego og San Francisco.

Nedenstående har vi udvalgt de flybilletter til Los Angeles som vi finder mest interessante ud fra kriterierne pris og rejsetid.

Flybilletter til Los Angeles
GoLeif.dk
Pris: 4.997 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Delta Airlines

KLM.com
Pris: 5.056 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk
Pris: 5.071 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: British Airways/Virgin Atlantic Airways

Prisforskel flybilletter til Los Angeles: 59 kr. og 74 kr.

Prisforskellen på flybilletterne til Los Angeles er ret beskeden. Derfor er det rejsetiden og flyselskaberne der bliver afgørende for vores valg af flybilletter til Los Angeles.

KLMs flybillet til Los Angeles fravælger vi med det samme, idet den indebærer 2 mellemlandinger hver vej, hvilket giver en unødig lang rejsetid. Valget står dermed mellem flybilletterne til Los Angeles med Delta Airlines hos GoLeif og flybilletterne til Los Angeles med British Airways/Virgin Atlantic Airways hos Travelstart.

Da hverken prisen eller rejsetiden ikke adskiller sig væsentligt vælger vi udelukkende flybilletten til Los Angeles med udgangspunkt i det/de flyselskaber vi foretrækker at rejse med. For os er valget ret enkelt. Delta Airlines har en ret gammel flyflåde, ikke mindst på flyvningen København-Atlanta. British Airways og Virgin Atlantic Airways derimod har nogle ret nye flåder og tilbyder en rigtig god service. Derfor vælger vi flybilletten til Los Angeles med British Airways og Virgin Atlantic Airways hos Travelstart.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til San Francisco.

Bestil flybilletten til Los Angeles hos Travelstart.

mandag den 7. juli 2008

Flybilletter til Melbourne i Januar

Vi fortsætter vores undersøgelser af flybilletter til Australien og New Zealand. Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til Sydney og Auckland, undersøger vi i dag priserne på flybilletter til Melbourne.

Da vi rigtig gerne vi sammenligne priserne på de forskellige destinationer i Australien og New Zealand vælger at undersøge de samme rejsedatoer. Således har der undersøgte flybilletter til Melbourne udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar. Nedenstående viser vi de mest interessante flybilletter til Melbourne og kommenterer resultaterne.

Flybilletter til Melbourne i Januar
Travelstart.dk
Pris: 11.307 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: SAS/Emirates

Supersaver.dk
Pris: 12.158 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Qantas

Prisforskel flybilletter til Melbourne: 851 kr.

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Melbourne med SAS og Emirates til 11.307 kr. Flyvningen til Melbourne med SAS og Emirates medfører 2 mellemlandinger hver vej.

Flybilletten til Melbourne hos Supersaver med Qantas til 12.158 kr. indebærer kun 1 mellemlanding hver vej. Det betyder at rejsetiden med Qantas bliver noget kortere end flyvningen til Melbourne med SAS og Emirates.

På så lang en rejse, vil vi gøre meget for at forkorte rejsetiden mest mulig. For os vil det helt sikkert være de 851 kr. ekstra værd bestille 1 stops flybilletten til Melbourne med Qantas hos Supersaver.

Sammenligner vi priserne med flybilletterne til Sydney og Auckland, så er flybilletten til Auckland med Finnair meget billigere end flybilletten til Melbourne. Flybilletten til Melbourne er ca. 400 kr. billigere end flybilletten til Sydney. Vi havde egentlig forventet at flybilletten til Sydney ville være billigst og flybilletten til Auckland dyrest, men det er helt modsat.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Australien.

Bestil den billigste flybillet til Melbourne hos Travelstart og bestil flybilletten til Melbourne med den korteste rejsetid hos Supersaver.