fredag den 4. juli 2008

Flybilletter til Philadelphia

Philadelphia også kendt som "The City of Brotherly Love", er en af de mindre kendte amerikanske storbyer, hvilket sikkert skyldes at byen er klemt inde mellem New York City og Washington D.C.

Philadelphia har dog meget at byde på. Udover at byen har et hold i alle de 4 store sporter i USA, byder byen på også en lang række interessante kultur oplevelser, hvilket skyldes Philadelphias store betydning i den tidlige udvikling af USA. Philadelphia var USAs første hovedstad og spillede en væsentlig rolle i den udvikling der førte til "the American Revolution.

De flybilletter til Philadelphia vi har undersøgt er med udrejse d. 7. september og hjemrejse d. 14. september, således har I en god uge til at opleve Philadelphias mange attraktioner. Nedenstående har vi valgt at vi de 2 billigste flybilletter til Philadelphia.

Seat24.dk
Pris: 4.057 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Lufthansa

Travellink.dk
Pris: 4.072 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Prisforskel flybilletter til Philadelphia: 15 kr.

Seat24.dk tilbyder den billigste flybillet til Philadelphia og er beskedne 15 kr. billigere end Travellink. Da flybilletterne til Philadelphia er helt identiske, vil vi anbefale jer at bestille flybilletten til Philadelphia hos den billigste udbyder.

De to ovenstående udbydere er markant billigere, ca. 400 kr., end de andre udbydere af flybilletter til Philadelphia. Da der ikke er noget direkte fly til Philadelphia fra København, bliver der minimum 1 mellemlanding hver vej, og derfor tilbyder de 2 nævnte udbydere de billigste og bedste flybilletter til Philadelphia.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til New York og om flybilletter til Washington.

Bestil de billigste og bedste flybilletter til Philadelphia hos Seat24 og Travellink.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar