fredag den 18. juli 2008

Sterling og Norwegian i Strategisk Samarbejde

Ifølge Børsen indgår Sterling og Norwegian et strategisk samarbejde med start d. 15. september 2008. Formålet med samarbejdet er primært at give de eksisterende kunder adgang til et større rutenet, hvor Sterling og Norwegian selvstændigt markedsfører og prissætter flyvningerne.

Det lyder som en god idé at give kunderne mulighed for at vælge mellem flere afgang og flere destinationer. Vi synes godt om Sterling og vil meget gerne udnytte Sterlings priser til mange flere destinationer end Sterling tilbyder nu.

I artiklen citeres flyselskaberne for følgende:

"Norwegian og Sterling har begge en klar interesse i at bevare tilfredse kunder ved at tilbyde et bredt udvalg af produkter til attraktive priser. Denne aftale vil gøre det nemmere for passagerer at rejse med os."

Som nævnt ovenstående synes vi rigtig godt om Sterling, mens vi er meget reserverede overfor Norwegian, hvis kundeservice vi udelukkende har oplevet som elendig. Den måde Norwegian behandler deres kunder på er uacceptabel og vi håber ikke at det bliver overført til Sterling. Skulle det blive tilfældet, har vi fløjet vores sidste tur med Sterling, som det er tilfældet med Norwegian.

Læs mere om vores holdning til Norwegian.

Læs artiklen fra Børsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar