onsdag den 2. juli 2008

Billige Flybilletter New York i Oktober

Det er efterhånden lang tid siden vi har undersøgt priserne på flybilletter til New York. Vores fornemmelse er at priserne på flybilletter til New York er steget lidt den seneste tid. Ved at sammenligne priserne med vores tidligere undersøgelser af flybilletter til New York, finder vi ud af om vores fornemmelse er korrekt.

De flybilletter til New York vi undersøger i dag har udrejse d. 10. oktober og hjemrejse d. 18. oktober. Vi har valgt at vi de 3 billigste og mest interessant flybilletter til New York. Efter at have listet flybilletterne til New York, kommenterer vi resultaterne og kommer med vores anbefalinger.

De 3 billigste og mest interessant flybilletter til New York
Travelstart.dk
Pris: 4.311 kr.
Mellemlandinger: 1
Ankomst Lufthavn: Newark
Flyselskab: SN Brussels Airlines/Jet Airways

Seat24.dk
Pris: 4.788 kr.
Mellemlandinger: 1
Ankomst Lufthavn: John F. Kennedy
Flyselskab: British Airways

Flyprice.dk
Pris: 8.338 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Ankomst Lufthavn: Newark
Flyselskab: Continental

Prisforskel flybilletter til New York: 477 kr.

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til New York. Flybilletten indebærer, som Seat24's flybillet til New York med British Airways, 1 mellemlanding på vejen.

Forskellen på flybilletterne til New York er flyselskaberne, hvor der med den billigste flybillet hos Travelstart flyves med Brussels Airlines og Jet Airways, mens der hos Seat24 flyves med British Airways. Vi har ikke noget problem med Brussels Airlines, men vi har intet kendskab til det indiske flyselskab Jet Airways, og er derfor noget lunkne ved tanken om et indisk flyselskab.

Vi kender British Airways særdeles godt og har altid været meget tilfredse med servicen. Derfor ville vi vælge at bestille flybilletten til New York med British Airways hos Seat24. Flybilletten til New York hos Seat24, er ganske simpelt bedst til prisen.

Den direkte flybillet til New York med Continental, er alt for dyr sammenlignet med de to andre flybilletter til New York. Derfor er den ikke aktuel i vores tilfælde, da besparelsen ved mellemlandingen er meget stor.

Sammenligner vi priserne med vores seneste undersøgelse af flybilletter til New York, så er prisen på den flybillet vi anbefaler ca. 1.000 dyrere. Udover en generel prisstigning må prisforskellen også tilskrives at denne undersøgelse rammer midt i skolernes efterferie.

Bestil den bedst til prisen flybilletten til New York hos Seat24.dk.

2 kommentarer:

 1. Jeg er kaptajn i Jet Airways. Har fløjet i 42 år.
  Jge kan varmt anbefale jet airways. Sikkerhed og service er blandt det bedste jeg har set. God rejse

  SvarSlet
 2. Hej Jet Airways Kaptajn!

  Mange tak for din kommentar om kvaliteten af Jet Airways. Vi glæder os til at teste det selv en dag.

  Med venlig hilsen,
  Andreas
  Redaktionen

  SvarSlet