lørdag den 29. september 2007

Flyv Billigt Til Hong Kong Med Finnair.

Finnair kører i øejblikket en stor satning på deres langdistance ruter. En af de ruter er København - Hong Kong med mellemlanding i Helsinki. Det betyder at I lige nu kan bestille flybilletter til Hong Kong for under 5.000 kr. I vores øjne er det fantastisk billigt og vi tror ikke på at Finnair kan holde de lave priser i en lang periode. Derfor vil vi foreslå jer at bestille flybilletten til Hong Kong nu.

I dette tilfælde bestilles flybilletten til Hong Kong ikke billigst på Finnairs hjemmeside, men hos mange af deres samarbejdspartnere. Vi har nedenstående lavet en liste over de websites hvor i kan købe den billige flybillet til Hong Kong med Finnair. Priserne på flybilletten til Hong Kong er fundet ved udrejse d. 19 november og hjemrejse d. 26. november. I skal være opmærksomme på at der er mange billige flybilletter til Hong Kong med Finnair på andre rejsedatoer, så der skulle være rig mulighed for at flyve billigt til Hong Kong.

Her finder I de billigste flybilletter til Hong Kong med Finnair:

dk.lastminute.com
Pris: 4.988 kr.

Travelstart.dk
Pris: 5.088 kr.

GoLeif.dk
Pris: 5.138 kr.

Seat24.dk
Pris: 5.198 kr.

MrJet.dk
Pris: 5.218 kr.

Alle 5 udbydere har rigtig gode priser på flybilletter til Hong Kong, der er et par hundrede kroner at spare ved at vælge den ene frem for den anden. Da der i dette tilfælde er tale om den fuldstændig samme flyvning, ser vi ingen grund til at vælge andet end den billigste udbyder af flybilletter til Hong Kong med Finnair.

Vi har indsat et par links, hvor I kan finde lige præcis det hotel i Hong Kong der passer til jeres behov.

Hotels.com Hong Kong

Vi ønsker jer en rigtig god tur til Hong Kong.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar