torsdag den 27. september 2007

Flyv Billigt Til Bangkok!

Er du blandt de mange danskere der skal til Thailand i til vinter? Vi tilbragte selv 3 vidunderlige uger i Thailand sidste vinter, hvor vi først rejste rundt en uge i Nordthailand for derefter at tilbringe to uger på strandene i Sydthailand. Som alle rejser til Thailand var vores udgangspunkt Bangkok, og derfor har vi valgt at undersøge hvor I kan finde de billigste flybilletter til Thailand i januar måned.

Vi tager udgangspunkt i at I også ønsker at tilbringe tre uger i Thailand, hvorfor vi har undersøgt hvem der har de billigste 3 ugers flybilletter til Bangkok. Vores undersøgelse af flybilletter til Bangkok, tager udgangspunkt i følgende rejsedatoer:

Udrejse til Bangkok d. 5 januar.
Hjemrejse fra Bangkok d. 26. januar.

De 5 billigste udbydere af flybilletter til Bangkok er listet her:

Travelstart.dk
Pris: 7.128 kr
Flyselskab: Aeroflot

GoLeif.dk
Pris: 7.178 kr
Flyselskab: Aeroflot

Seat24.dk
Pris: 7.238 kr
Flyselskab: Aeroflot

Flyprice.dk
Pris: 7.252 kr
Flyselskab: Aeroflot

BigTravel.dk
Pris: 7.320 kr
Flyselskab: Aeroflot

Travelstart har den billigste flybillet til Bangkok, og der marginalt billigere end de umiddelbare efterfølgere. Det er interessant at alle de billigste udbydere af flybilletter til Bangkok flyver med Aeroflot. Det er vist ikke nogen overdrivelse at Aeroflot i den vestlige verden har et lidt blakket image. Vi kender flere der har taget rejsen til Bangkok over Moskva med Aeroflot, men personligt vil jeg foretrække at flyve med et andet flyselskab.

Da vi er noget usikre på Aeroflots standard, laver vi en lille ekstra undersøgelse af flybilletter til Bangkok. Vi har nedenstående listet alternativerne til en flybillet til Bangkok med Aeroflot.

Flybillet til Bangkok, alternativ 1:

Travellink.com
Pris: 7.380 kr.
Flyselskab: Turkish Airlines

SAS.dk
Pris: 9.833 kr.
Flyselskab: SAS

British Airways
Pris: 10.840 kr.
Flyselskab: British Airways

Vores første alternativ til Aeroflot er Turkish Airlines med Travellink.com. Flybilletten til Bangkok koster kun 7.380 kr. og er dermed i samme prisklasse som de 5 billigste udbydere af flybilletter til Bangkok.

De to næster alternativer SAS og BA, udbyder begge markant dyrere flybilletter til Bangkok, men er på den anden side også mere velkendte i Danmark. Vi håber I kan bruge nogle af forslagne her, uanset om I foretrækker flyve til Bangkok med Aeroflot, Turkish Airlines, SAS eller BA.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar