torsdag den 27. september 2007

Fly Til Malta

Nu hvor vi langsomt bevæger os mod efterårets anden måned, retter vi endnu engang blikket mod Middelhavet. Dagens rejsemål i Middelhavet er den skønne ø Malta. Som det er kotume har vi fundet de billigste flybilletter til Malta.

I dagens undersøgelse af flybilletter til Malta. Har vi valgt flybilletter til Malta med udrejse til Malta d. 29 oktober og hjemrejse til København d. 4. november. Udover at komme med en anbefaling til hvor I finder de billigste flybilletter til Malta, slutter vi af med at anbefale et par hjemmesider, hvor I kan finde de hoteller på Malta der passer til jeres behov.

De 5 billigste udbydere af flybilletter til Malta er listet her:

Travelstart.dk
Pris: 3.312 kr.
Flyselskab: Lufthansa

dk.lastminute.com
Pris: 3.346 kr.
Flyselskab: Lufthansa

Travellink.com
Pris: 3.394 kr.
Flyselskab: Lufthansa

Flyprice.dk
Pris: 3.434 kr.
Flyselskab: Lufthansa

GoLeif.dk
Pris: 3.520 kr.
Flyselskab: Lufthansa

Travelstart.dk har den billigste flybillet til malta, og er nogle få kroner billigere end lastminute. Sammenligner vi Travelstart med GoLeif.dk, så er der 208 kr. at spare på flybilletten til Malta.

Hos alle de 5 billigste udbydere af flybilletter til Malta flyves der med Lufthansa, hvilket betyder at der må påregnes en mellemlanding undervejs. Skulle I ønske at flyve med andre luftfartselskaber er det billigste alternativ British Airways, men her koster flybilletten til Malta 4.933 kr.

Vi har undersøgt markedet for hoteller på Malta, og vi vil anbefale jer at booke hotellet på Malta gennem Hotels.com. I det valgte tidsrum, kan I finde hotelovernatninger fra 209 kr. pr. nat. Ønsker I at overnatte i ren luksus kan det bl.a. gøres på The Xara Palace, hvor en overnatning koster 2.424 kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar