lørdag den 29. september 2007

Flybillet Til Havana

Mens regnen siler ned, sidder vi i vores stuer og drømmer om sol og strand. Vi har efterhånden finkæmmet hele Middelhavet for strande, og vi nærmer os hastigt tiden hvor vi skal længere væk end Middelhavet for at være garanteret sommervejr.

Inspireret af Michael "jer er meget irriterende" Moore og filmen Sicko, vælger vi idag at undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter til Havana, Cuba. Her er der garanti for sommervejr i senefteråret og det lader til at de har universal medicare. Nej, vi synes bare det lyder som et rigtigt dejligt rejsemål med godt vejr, gæstfrie mennesker, god musik og mad.

Vi har valgt at undersøge flybilletter til Havana i starten af november. Der flyves til Havana d. 3. november og der er hjemrejse fra Havana 14 dage senere. På de valgte rejsedatoer, finder I de billigste flybilletter til Havana her:

Travelstart.dk
Pris: 8.582 kr.
Mellemlandinger: Heathrow / Toronto
Flyselskab: Air Canada

GoLeif.dk
Pris: 8.632 kr.
Mellemlandinger: Heathrow / Toronto
Flyselskab: SAS / Air Canada

BigTravel.dk
Pris: 8.776 kr.
Mellemlandinger: Heathrow / Toronto
Flyselskab: SAS / Air Canada

Flyprice.dk
Pris: 9.148 kr.
Mellemlandinger: Paris Charles de Gaulle
Flyselskab: Air France

Travellink.com
Pris: 9.208 kr.
Mellemlandinger: Paris Charles de Gaulle
Flyselskab: Air France

Travelstart er med en pris på 8.582 kr. for en flybillet til Havana den billigste udbyder af flybilletter til Havana, Cuba. Travelstarts pris er en anelse billigere end GoLeif og BigTravel, der udbyder den præcis samme flybillet til Havana med Air Canada. Flyrejsen her kan blive lidt lang, da der både er mellemlanding i London og Toronto.

Derfor kan I overveje at bestille flybilletten til Havana hos enten Flyprice eller Travellink. Begge udbydere flyver med Air France, hvor der kun er én mellemlanding i Paris, hvilket gør rejse til Havana et par timer kortere. Derfor skal I overveje om i ved at vælge den kortere flyrejse med Air France, er villige til at betale 600-700 kr. mere for flybilletten til Havana.

For os gør det ikke den store forskel på vejen ud, men på hjemrejsen er det rigtig rart med en kortere flyrejse. Vi anbefaler derfor at I bestiller flybilletten til Havana hos enten Flprice eller Travellink.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar