onsdag den 23. juli 2008

Billige Flybilletter USA - Philadelphia

Her til middag fortsætter vi med at undersøge priserne på flybilletter til USA i efteråret. Her i del 1 hvor vi finder billige flybilletter til nordøst USA, har vi allerede fundet de billigste og bedste flybilletter til Boston og New York. Næste mål for vores undersøgelser af flybilletter til USA er Philadelphia.

Philadelphia er en ret undervurderet by er oftest bliver overstrålet af New York og Washington D.C. Philadelphia er helt sikkert et besøg værd og fra Philadelphia er der rig mulighed for at besøge New York, Washington og Baltimore.

Nedenstående flybilletter til Philadelphia er med udrejse d. 11. oktober og 25. oktober. De flybilletter til Philadelphia vi vælger at vise, er dem vi finder mest interessante målt på pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til Philadelphia fra Billund
Travelstart.dk
Pris: 5.406 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam Schiphol og Detroit Wayne)
Flyselskab: KLM/Northwest Airlines

KLM.com
Pris: 5.417 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam Schiphol og Detroit Wayne)
Flyselskab: KLM/Northwest Airlines

Flybilletterne til Philadelphia fra Billund købes billigst med KLM/NWA. Lidt overraskende kan flybilletten til Philadelphia fra Billund med KLM købes billigere hos Travelstart end hvis flybilletten købes direkte hos KLM - omend prisforskellen er beskedne 11 kr.

Hvorvidt I foretrækker at købe flybilletten til Philadelphia direkte hos KLM og betale 11 kr.mere, må være op til jer selv. For os gør det ikke den store forskel om flybilletten bestilles det ene eller det andet steed - I kommer til Philadelphia på samme måde.

Flybilletter til Philadelphia fra København
KLM.com
Pris: 5.193 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam Schiphol og Detroit Wayne)
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk
Pris: 5.253 kr.
Mellemlandinger: 1 (Chicago/Washington Dulles)
Flyselskab: SAS

Prisforskellen på de to valgte flybilletter til Philadelphia fra København er 60 kr. Udover prisen er der dog ret stor forskel på de to flybilletter til Philadelphia. Flybilletten med KLM indebærer 2 mellemlandinger hver vej, hvilket gøre den samlede rejsetid ca. 6 timer længere end flybilletten til Philadelphia med SAS, hvor der kun er 1 mellemlanding hver vej.

Vores anbefaling er derfor helt klar, bestil flybilletten til Philadelphia med SAS hos Travelstart, hvor I betaler 60 mere for flybilletten men samtidig sparer 6 timers rejsetid.

Sammenligner vi priserne på flybilletterne til Philadelphia fra hhv. Billund og København, er flybilletten til Philadelphia fra Billund et par hundrede kroner dyrere. Ens tendens vi også har set i vores andre undersøgelser af flybilletter til USA fra Billund og København.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Philadelphia.

Bestil de billigste og bedste flybilletter til Philadelphia hos Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar