torsdag den 24. juli 2008

Flybilletter til USA - Washington D.C.

Flybilletterne til Washington D.C. er den sidste destination vi undersøger i nordøst USA. Vi har tidligere på ugen undersøgt priserne på flybilletter til Boston,New York og Philadelphia.

De undersøgte flybilletter til Washington har udrejse fra hhv. København og Billund d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober. Således har I 14 dage til at udforske Washington D.C., vi vil dog anbefale at I kombinerer det med ture til nogle af de ovennævnte 3 byer. En anden mulighed er at kombinere det med 1 uge i Florida - i næste indlæg undersøger vi priserne på flybilletter til Miami.

Nedenstående har vi udvalgt de mest interessante flybilletter til Washington, fra København og Billund, målt på pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til Washington fra København
Flyprice.dk
Pris: 4.985 kr.
Mellemlandinger: 1 (Bruxelles og München)
Flyselskab: Lufthansa

Travelstart.dk
Pris: 5.492 kr.
Mellemlandinger: Direkte flyvninger
Flyselskab: SAS

Flyprice tilbyder de billigste flybilletter til Washington fra København. Flybilletten til Washington koster 4.985 kr. med Lufthansa, og indebærer 1 mellemlanding hver vej. Det er acceptabelt men ikke optimalt på en relativ kort flyvning til Washington. Den billigste direkte flybillet til Washington fra København, kan bestilles hos Travelstart for 5.492 kr. Flybilletten til Washington er med SAS og betyder en markant kortere rejsetid begge veje.

Med en prisforskel på ca. 500 kr., skal I vurdere om I vil spare 5oo kr. og forlænge rejsetiden med ca. 6 timer. Vi ville vælge den direkte flybillet til Washington med SAS når prisforskellen ikke er større.

Flybilletter til Washington fra Billund
MrJet.dk
Pris: 5.403 kr.
Mellemlandinger: 2/1 (Amsterdam/Detroit og Amsterdam)
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

GoLeif.dk
Pris: 5.611 kr.
Mellemlandinger: 1 (København)
Flyselskab: SAS

MrJet tilbyder den billigste flybillet til Washington fra Billund. Den billigste flybillet til Washington er med KLM og der er mellemlandinger i Amsterdam og Detroit på udrejsen og i Amsterdam på vejen hjem.

Godt nok er flybilletten til Washington hos MrJet, men vi mener alligevel at flybilletten til Washington hos GoLeif er bedre. Her flyves der med SAS og der er 1 mellemlanding i København begge veje. Flybilletten hos GoLeif er godt nok 200 kr. dyrere, men I undgår en unødvendig mellemlanding i Detroit. Vores anbefaling er derfor at I bestiller flybilletten til Washington fra Billund med SAS hos GoLeif.dk.

Sammenligner vi priserne op flybilletterne fra hhv. København og Billund, er det igen et par
hundrede kroner dyrere at flyve fra Billund. Vælges flybilletterne med SAS er prisforskellen dog minimal og meget rimelig for den ekstra flyvning fra Billund til København.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Washington.

Bestil de bedste flybilletter til Washington med SAS hos GoLeif og Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar