lørdag den 19. april 2008

Flybillet til Washington fra kr. 4.193.

Vi har efterhånden lavet indlæg om mange storbyer i USA, men endnu har vi ikke skrevet om priserne på flybilletter til Washington D.C. Det ændrer vi så på nu, ved at undersøge priserne på flybilletter til Washington i september.

Washington er en fantastisk smuk by, med mange spændende monumenter og museer. Ikke mindst område "The Mall" byder på rigtig mange interessante museer. Derudover er det naturligvis oplagt at se The White House og The Capitol.

På trods af de mange spændende ting, er vores temperament ikke til at bruge en hel uge i Washington D.C. Derfor ville vi helt sikkert kombinere vores ferie til Washington med New York, Philadelphia, og hvis tiden tillod det en smuttur til Florida.

Vi undersøger i dag priserne på flybilletter til Washington med udrejse d. 6. september og hjemrejse d. 13. september. Dermed har man 1 uge i USA, hvilket giver mulighed for at kombienere turen til Washington med 2-3 dage i New York eller Philadelphia.

Nedenstående viser vi jer de to billigste flybilletter til Washinton samt den billigste direkte flybillet til Washington. På den måde opnår I et overblik over priserne på en flybillet til Washington samt prisforskellen mellem den direkte flyvning og en flyvning der indebærer 1 mellemlanding.

Travelstart.dk
Pris: 4.193 kr.
Mellemlandinger: 1 (London)
Flyselskab: British Airways/SAS/Virgin Atalantic Airways

GoLeif.dk
Pris: 4.253 kr.
Mellemlandinger: 1 (London)
Flyselskab: British Airways/Virgin Atlantic Airways

BudJet.dk
Pris: 4.835 kr.
Mellemlandinger: Direkte Flyvning
Flyselskab: United Airlines (Star Alliance sandsynligvis SAS der foretage flyvningen)

Prisforskel flyvning med mellemlanding og direkte flyvning: 642 kr.

De to billigste udbydere tilbyder den samme flybillet til Washington med 1 mellemlanding i London. Hvis I ønsker at vælge mellem de to udbydere, skal I naturligvis vælge den billigste udbyder.

Det interessante i valgte af flybillet til Washington, består I om det kan betale sig at bruge 642 kr. mere på flybilletten for at undgå 1 mellemlanding. På en lang flyvning gælder det fra vores synspunkt om at komme så hurtigt frem som muligt, hvilket naturligvis bedst gøres ved at flyve direkte. Vi estimerer at rejsetiden samlet set bliver forkortet med 6-8 timer ved at flyve direkte.

Det betyder at I for hver besparet rejsetime, skal betale ca. 100 kr. I vores verden er det en rigtig god investering, og det ville vi gøre til hver en tid.

Vi elsker London og det er en af de bedre steder at mellemlande på vejen til USA. Problemet med London som hub, er at der altid er lange køer. Det gælder både under indflyvning men også når man skal gennem sikkerhedskontrollen. Det giver en stor usikkerhed omkring at nå det næste fly, og der skal minimum afsættes 2 timer i London, hvis det skal være realistisk at nå det næste fly.

Vores anbefaling er klar: Brug de 620 kr. ekstra og flyv direkte til Washington!

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til USA her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar