lørdag den 19. april 2008

Billigst til Paris i September

Paris er efter London den europæisk storby vi danskere besøger mest. På bloggen har vi foretaget mange undersøgelser af priserne på flybilletter til London, mens vi kun har lavet 2 undersøgelser af flybilletter til Paris.

Det ændrer vi nu og undersøger hvor I kan købe de billigeste flybilletter til Paris, hvis I flyver fra København, Århus, Aalborg eller Billund. Vi har valgt at undersøge flybilletter til Paris med udrejse d. 4. september og hjemrejse d. 7. september. Nedenstående viser vi de 2 billigste udbydere af flybilletter til Paris fra de 4 lufthavne.

De billigste flybilletter København-Paris bestilles her:

Sterling.dk
Pris: 1.104 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Rejsefeber.dk
Pris: 1.224 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel: 120 kr.

Sterling tilbyder den billigste flybillet til Paris fra København. Der flyves til Charles de Gaulle, så på den måde adskiller Sterling sig ikke fra f.eks. SAS. Rejsefeber tilbyder en identisk flybillet til Paris med Sterling. Vi vil derfor anbefale jer at bestille flybilletten København-Paris direkte hos Sterling.

De billigste flybilletter til Paris fra Århus findes her:

BudJet.dk
Pris: 2.313 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

Flyprice.dk
Pris: 2.537 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

Prisforskel: 224 kr.

Der er ingen direkte flyvninger fra Århus til Paris, så flyvningen til Paris indebærer en mellemlanding i København. Prisen på flybilletter til Paris fra Århus ligger markant højere end priserne fra København.

De to billigste flybilletter til Paris fra Århus er begge med SAS og med samme rejsetidspunkter. Derfor må prisen være afgørende for hvilken flybillet til Paris vi anbefaler. Vores anbefaling er, ikke overraskende, at I bestiller flybilletten til Paris hos BudJet og derved sparer 224 kr. ift. at bestille flybilletten Århus-Paris hos Flyprice.

De billigste flybilletter Aalborg-Paris købes hos:

Travelstart.dk
Pris: 1.955 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Cimber Air/Air France

Travellink.com
Pris: 2.014 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Cimber Air/Air France

Prisforskel: 59 kr.

På de valgte datoer indebærer flyvningen til Paris 1 mellemlanding. De to billigste flybilletter er identiske, og vi vil derfor anbefale jer at bestille den billigste flybillet Aalborg-Paris hos Travelstart.

Ved at flyve til Paris d. 3. september, kan I flyve direkte til Paris fra Aalborg med Sterling. Flybilletten Aalborg-Paris, koster kun 1.052 kr, hvilket gør den 903 kr. billigere end flybilletten med 1 mellemlanding. Her vil vi helt klar anbefale jer at tage en ekstra da i Paris, besparelsen på flybilletten skulle rigeligt dække omkostninger ved en ekstra overnatning, især hvis I rejser 2.

De 2 billigste flybilletter Billund-Paris bestilles her:

Sterling.com
Pris: 1.253 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Rejsefeber.dk
Pris: 1.373 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel: 120 kr.

Resultaterne her minder meget om dem vi fandt for København. Vores anbefaling kommer til at være identisk med vores anbefaling for København. De 2 billigste flybilletter til Paris fra Billund er identiske, bortset fra prisen. Vi vil derfor anbefale jer at købe flybilletten Billund-Paris hos Sterling.

Generelt set tilbyder Sterling de billigste flybilletter til Paris. Det er kun fra Århus hvor Sterling ikke flyver til Paris, at de ikke tilbyder de billigste flybilletter til Paris. Skal I flyve fra Århus, vil vi anbefale jer at flyve fra Aalborg dagen før. Det giver jeg nogenlunde samme rejsetid og en besparelse på 1.000 kr./flybillet.

Sammenligner vi resultaterne fra København med vores tidligere undersøgelse, har Sterling overtaget prædikatet som billigste udbyder af flybilletter til Paris fra MrJet. MrJet tilbød flybilletter til Paris med SAS til 1.477 kr., så priserne på flybilletter til Paris er billigere i September end de var i marts.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Paris her.

Bestil de billigste flybilletter til Paris hos BudJet og Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar