fredag den 18. april 2008

Flybillet til Bratislava (og Wien)!

I 1995 var vi på studietur til Bratislava. Det var en anderledes men ikke nødvendigvis en anbefalelsesværdig oplevelse. Vi håber der er sket meget i Slovakiet på de 13 år, men da vi var i Bratislava, var lokalbefolkningen ikke altid lige imødekommende. Dengang var der meget stor forskel på Tjekkiet og Slovakiet. Tjekkiet var pro vesten (det er de vist stadigvæk) mens Slovakiet ikke var videre betagede af vesten (ved ikke om det stadigvæk) gælder.

Ser man bort fra den manglende imødenkommenhed, var Bratislava faktisk en utrolig smuk by. Da priserne samtidig var meget lave, kunne vi som studerende leve som konger, hvilket vi ikke havde noget imod.

Nok om vores egne erfaringer fra Bratislava. Vi har bemærket at flere rejsebureauer er begyndt at tilbyde rejser til Bratislava, og det tager vi som et tegn på en stigende interesse for rejsemålet. Den stigende interesse vil vi naturligvis gerne imødekomme og derfor har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Bratislava.

Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til Bratislava med udrejse d. 2 august og hjemrejse d. 9 august. Nedenstående kan I se hvor den billigste flybillet til Bratislava kan bestilles:

Travelstart.dk
Pris: 2.373 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: CSA Czech Airlines

Normalt ville vi have listet 2-4 andre udbydere, men da der efter vores overbevisning findes et helt andet alternativ der er meget interessant. Alternativet er at flyve fra København til Wien, for så at køre videre til Bratislava. Afstanden mellem Wien og Bratislava er kun 90 km., som det tager en god time at køre.

Den billigste flybillet til Wien kan bestilles her:

SkyEurope.dk
Pris: 1.239 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: SkyEurope

Prisbesparelse: 1.134 kr./flybillet

Ved at flyve til Wien i stedet for Bratislava spares 1.134 kr./flybillet. Derudover må rejsetiden forventes at være kortere ved at flyve til Wien og køre de sidste 90 km. frem for at mellemlande i Prag med Czech Airlines. Rejser i mere end 1 person, vil besparelsen på flybilletten også dække billeje.

Vores anbefaling er helt klar, vi vil anbefale jer at købe en flybillet til Wien hos SkyEurope og køre fra Wien til Bratislava.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Wien.

Bestil flybilletten til Bratislava hos Travelstart eller bestil flybilletten til Wien hos SkyEurope.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar