torsdag den 17. april 2008

Billigst at Flyve fra Jylland til København!

Vi foretager løbende en undersøgelse af priserne på flybilletter i Danmark. Senest undersøgte vi priserne på flybilletter fra København til Billund, Århus og Aalborg. I dag vælger vi at undersøge priserne på flybilletter til København fra Billund, Århus og Aalborg.

I vores lille undersøgelse vælger vi de samme rejsedatoer som vores undersøgelse af priserne på flybilletter fra København til de 3 "store" lufthavne i Jylland. På den måde for vi et indblik I om der er prisforskel på at flyve fra København til Jylland og flyve fra Jylland til København.

De undersøgte har udrejse til København d. 2. august og hjemrejse til Jylland d. 9. august. Efter at have undersøgt priserne på de 3 ruter, sammenholder vi priserne med vores tidligere undersøgelse for at se om der en prisforskel.

Den billigste flybillet Billund-København bestilles her:

Travelstart.dk
Pris: 821 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Travelstart tilbyder den billigste flybillet Billund-København. Sammenligner vi prisen med en returbillet København-Billund, er der en prisforskel på 1 kr. Da flybilletten København-Billund koster 820 kr. Prisforskellen er økonomisk set ubetydelig, men det er da lidt pudsigt at flybilletten koster 1 kr. mere fra Billund:o)

Den billigste flybillet Århus-København kan bestilles hos:

Travelstart.dk
Pris: 716 kr.
Flyselskab: SAS

Her er der en større prisforskel, idet flybilletten København-Århus kun koster 641 kr. Det beror dog givetvis på at der er solgt flere flybilletter Århus-København end på turen København-Århus. Det er dog værd at bemærke at der p.t. er en prisforskel på 75 kr.

Bestil den billigste flybillet Aalborg-København her:

Sterling.com
Pris: 545 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

På ruten Aalborg-København er det for alvor værd at flyve fra Jylland til København. Flybilletten fra København til Aalborg koster 686 kr., hvilket betyder at flybilletten Aalborg-København er 141 kr. billigere.

Samlet set viser vores lille udvidenskabelige undersøgelse at det rent faktisk er billigere at flyve fra Jylland til København end at flyve fra København til Jylland. Gør vi det samlede regnestykke op er priserne den samlede pris på de 3 billigste flybilletter fra Jylland til København 2.082 kr., mens de 3 flybilletter fra København til Jylland beløber sig til 2.147 kr.

Altså er det 65 kr. billigere at flyve fra Jylland til København end den anden vej. Vi vælger at tro at der ikke er tale om diskrimination af københavnerne:o)

Læs vores seneste indlæg om flybilletter i Danmark.

Bestil de billigste flybilletter i Danmark hos Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar