onsdag den 16. april 2008

Flybillet Rio de Janeiro

I dag gennemgik vi vores Google Maps, jf. kortet skråt ned til højre. Vi blev lidt forbavsede da vi opdagede, at vi kun har undersøgt priserne på flybilletter til 2 destinationer i Sydamerika. Det bliver vi naturligvis nød til at ændre på med det samme, og hvilken destination er mere naturlig end Rio de Janeiro.

Da vi selv foretrækker at rejse på sol og sommerferie i foråret eller efteråret, vælger vi at undersøge priserne på flybilletter til Rio de Janeiro i efteråret. Helt nøjagtigt har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Rio de Janeiro med udrejse d. 4. oktober og hjemrejse d. 18. oktober.

Nedenstående viser vi hvor I kan bestille de billigste flybilletter til Rio de Janeiro. Efter at have præsenteret de billigste flybilletter til Rio de Janeiro, kommenterer vi resultaterne og kommer med vores anbefalinger.

Supersaver.dk
Pris: 6.445 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/TAM

Travelstart.dk
Pris: 6.460 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/TAM

Seat24.dk
Pris: 6.579 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/TAM

Prisforskel: 134 kr.

De tre billigste udbydere tilbyder den samme flybillet til Rio de Janeiro med SAS og TAM. Prisforskellen mellem de tre billigste udbydere er 134 kr., hvilket ikke er det helt store. Da det eneste der adskiller de tre flybilletter til Rio de Janeiro er prisen, vil vi anbefale jer at bestille flybilletten til Rio de Janeiro hos Supersaver.

Før undersøgelsen havde vi ikke kendskab til TAM, men flyselskabet har eksisteret siden 1961 og har i den seneste årrække ekspanderet kraftigt, og er blandt de største flyselskaber i Sydamerika. Vi kan se at flyselskabet er autoriseret hos National Civil Aviation Agency, hvilket betyder at TAM kan foretage internationale flyvninger.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Santiago og Buenos Aires her.

Bestil den billigste flybillet til Rio de Janiero her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar