søndag den 6. april 2008

Priser Flybilletter Danmark

Vi foretager løbende undersøgelser af priserne på indenrigsflybilletter i Danmark. I dag laver vi en undersøgelse, der viser hvor I kan købe de billigste flybilletter fra København til de 3 store lufthavne i Jylland, Billund, Århus og Aalborg. For hver rute viser vi de 2 billigste udbydere af flybilletter.

Undersøgelsen tager udgangspunkt i flybilletter med udrejse d. 2. august og hjemrejse d. 9. august. Efter vi har vist de 2 billigste flybilletter på indenrigsruterne i Danmark kommenterer vi resultaterne og kommer med vores anbefaling.

De 2 billigste flybilletter København-Billund købes her:

Travelstart.dk
Pris: 820 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Cimberair.dk
Pris: 828 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Der er en beskeden prisforskel mellem de to billigste udbydere af flybilletter på ruten København-Billund. Flybilletten til Billund hos de to udbydere er helt identiske, og den ene udbyder er flyselskabet Cimber Air, der beflyver ruten. Det pudsige, er at Cimbers flybillet København-Billund, kan købes billigere hos Travelstart.

Om I ønsker at købe flybilletten direkte hos Cimber Air eller spare 8 kr. ved at købe flybilletten hos Cimber Air, vil vi lade være op til jer.


De 2 billigste flybilletter København-Århus
Næste undersøgelse er af priserne på flybilletter til Århus fra København. Rejsedatoerne er de samme som ovenstående, og vi viser ligeledes de to billigste udbydere af flybilletter København-Billund.

Supersaver.dk
Pris: 641 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 716 kr.
Flyselskab: SAS

På ruten København-Århus, er prisforskellen lidt mere udpræget. Flybilletten til Århus kan købes 75 kr. billigere hos Supersaver end hos GoLeif. Da flybilletten til Århus er identisk hos de to udbydere, vil vi helt klart anbefale jer at købe flybilletten København-Århus hos Supersaver.

Priser på de 2 billigste flybilletter København-Aalborg
Sidste rute i vores undersøgelse er København-Aalborg. Vores tidligere undersøgelser har vist at priserne på flybilletter København-Aalborg ligger et sted mellem priserne på de to tidligere undersøgte ruter, og vi forventer at se det samme denne gang.

De 2 billigste flybilletter til Aalborg købes her:

Sterling.dk
Pris: 686 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

MrJet.dk
Pris: 835 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Prisen på den billigste flybillet København-Aalborg, lå som forventet imellem priserne på de billigste flybilletter på de 2 andre indenrigsruter i Danmark. København-Aalborg er den rute hvor der er den største prisforskel på de 2 billigste flybilletter. Ved at købe flybilletten København-Aalborg direkte hos Sterling opnåes en besparelse på 149 kr.

Vores anbefaling her er soleklar, skal i flyve til Aalborg fra København, vil vi anbefale jer at bestille flybilletten hos Sterling.

Prisudvikling
Sammenligner vi priserne på de 3 indenrigsruter set over de seneste måneder, har vi ikke set de store prisforskelle. Som altid vil vi dog anbefale jer at købe jeres flybilletter i så god tid som mulig.

Læs vores seneste undersøgelse af flybilletter fra Jylland til København, og læse vores guide til bestilling af flybilletter her.

Bestil de billigste flybilletter i Danmark hos Travelstart el. Supersaver.

1 kommentar:

  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet