onsdag den 23. januar 2008

Flybilletter EM Fodbold 2008

I anledning af den forestående EM Fodbold slutrunde i Østrig og Schweiz. Vil vi i de kommende dage undersøge hvad flybilletterne til EM Fodbold 2008 i Østrig og Schweiz koster. Vi starter med at undersøge flybilletter til Wien der er Østrigs hjemmebane, og kampprogrammet ser ud som følger:

Den 8. juni spilles Østrig mod Kroatien.
Den 12. juni spilles Østrig mod Polen.
Den 16. juni spilles Østrig mod Tyskland
Den 20. juni spilles kvartfinale ml. vinder af Gr. B mod toeren fra Gr. A.
Den 22. juni spilles kvartfinale ml. vinder af Gr. D mod toeren fra Gr. C.
Den 26. juni spilles semifinale.
Den 29. juni spilles der finale i EM 2008.


I den indledende runde, ser kampen ml. Østrig og Tyskland ud til at være den langt mest interessante. Derfor undersøger vi flybilletter til Wien med udrejse d. 15. juni og hjemrejse igen d. 18. juni. På den måde har I både 1 dag før og efter kampen, så I både kan varme op til kampen og pleje tømmermændene dagen efter.

Nedenstående har vi listet de 5 billigste udbydere af flybilletter til EM fodbold 2008 i Wien.

GoLeif.dk
Pris: 1.311 kr.
Mellemlandinger: 0/1
Flyselskab: SAS/Air Baltic

Air Baltic
Pris: 1.408 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Baltic

MrJet.dk
Pris: 1.446 kr.
Mellemlandinger: 0/1
Flyselskab: SAS/Swiss

Travelstart.dk
Pris: 1.506 kr.
Mellemlandinger: 0
Flyselskab: SAS

Travellink.com
Pris: 1.535 kr.
Mellemlandinger: 0
Flyselskab: SAS/Austrian

GoLeif tilbyder den klart billigste flybillet til EM fodbold i Wien, hvilket er 97 kr. billigere end nr. 2 Air Baltic. Hvis I køber flybilletten hos GoLeif, flyves der på hjemturen med Air Baltic, hvilket indebærer en mellemlanding i Riga, og dermed en meget længere rejsetid end udturen, hvor der flyves direkt med SAS.

Da der er tale om en kort flyvning vil en mellemlanding indebære en markant forlænget rejsetid. Derfor mener vi at I skal vælge en flybillet til Wien hvor der flyves direkte begge veje. På vores top5 liste tilbyder både Travelstart og Travellink direkte flyvninger både til og fra Wien. Derfor vil vores valg stå imellem de to udbydere.

Der flyves med SAS og Austrian hos de to udbydere, og vores erfaring er at der ikke er nævneværdig kvalitetsforskel mellem de to flyselskaber. Derfor vil vi vælge Travelstart, idet de tilbyder den billigste flybillet til Wien. Godt nok er Travelstart kun 29 kr. billigere, men vores mission er at finde billigste og bedste flybillet til Wien, og vi mener at Travelstart tilbyder den bedste kombination af disse.

Læs vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Wien her, eller bestil den billigste flybillet til Wien hos Travelstart.

Her finder I de billigste hoteller i Wien.


I næste indlæg om flybilletter EM Fodbold 2008, undersøger vi priserne på flybilletter til Salzburg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar