lørdag den 8. december 2007

Flyv Billigt Til Paris Med SAS

Paris, byernes by, behøver vist ikke den store introduktion. Her på redaktionen er vi lidt delte over Paris, men vi ved at mange danskere elsker Paris. Derfor har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Paris i marts.

Vores lille undersøgelse af flybilletter til Paris, er foretaget på flybilletter med udrejse til Paris d. 19. marts og hjemrejse igen d. 23. marts. Nedenstående viser vi jer hvor I kan finde de billigste flybilletter til Paris.

MrJet.dk
Pris: 1.477 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 1.507 kr.
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 1.522 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 1.522 kr.
Flyselskab: SAS

Travellink.com
Pris: 1.536 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet tilbyder de billigste flybilletter til Paris, som alle de andre udbydere, flyves der til Paris med SAS. MrJet er beskedne 30 kr. billigere end næstbilligste udbyder, men nu hvor rejserne er helt identiske, kan vi kun anbefale at bestille flybilletten til Paris hos dem.

Generelt er ligger prisen på flybilletterne til Paris på det niveau vi havde forventet. Det der overrasker os, er at hverken KLM/Air France eller Sterling er billigere end SAS. Det billigste alternativ til SAS, er i dette tilfælde Sterling hvor flybilletten til Paris koster 1.708 kr.

Læs vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Paris her!

I kan bestille flybilletten til Paris hos MrJet her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar