søndag den 20. april 2008

Billig Flybillet Glasgow

Glasgow er kendt for at have en utroligt imødekommende befolkning, og bliver blandt andet kaldt "The Friendly City". Måske derfor er Glasgow, med sine 3 mio. besøgende turister, en af de mest besøgte byer i Storbritannien. Glasgow byder bl.a. på 13 gratis museer, intense fodboldopgør, smuk arkitektur og ikke mindst et hav af hyggelige pubs. For golftosser som os ligger der også et hav af interessante golfbaner i Glasgow området.

Vi mener at Glasgow, bortset fra vejret, er et af de dejligste steder at være på ferie. Vi synes alle mindst én gang i deres liv skal besøge Glasgow, og hvorfor ikke i august, hvor vi har fundet de billigste flybilleter til jer.

De flybilletter til Glasgow vi har undersøgt har udrejse d. 20. august og hjemrejse d. 24 august. Det skulle give alle rigeligt tid til museums besøg, en tur på golfbanen og 3-4 besøg på pubben. De billigste flybilletter til Glasgow på de valgte rejsedatoer bestilles her:

BudJet.dk
Pris: 2.029 kr.
Flyselskab: British Midland

MrJet.dk
Pris: 2.044 kr.
Flyselskab: British Midland

Prisforskel: 15 kr.

Der er ikke den store prisforskel mellem de 2 billigste udbydere af flybilletter til Glasgow. Men da flybilletten til Glasgow hos de 2 billigste udbydere er identisk, vil vi trods prisforkellen på 15 kr. anbefale jer købe den billigste flybillet hos BudJet.

Vi er lidt overraskede over prisniveauet på flybilletterne til Glasgow. Vi forventede at flybilletten vil være noget dyrere end flybilletter til London, men vi havde ikke forventet af flybilletten til Glasgow vil koste over 2.000 kr. På trods af at flybilletten til Glasgow er 500 kr. dyrere end vi havde forventet, kan vi kun sige at det er penge givet godt ud.

Læs vores seneste indlæg og flybilletter til London.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar