tirsdag den 22. april 2008

Flybillet Palma de Mallorca - Spar 413 kr.

Vi er som nævnt mange gange tidligere meget vilde med Spanien. Et af de absolut, hvis ikke det absolut, hotteste sted er Palma de Mallorca på Mallorca. Det har i mange år været kendisernes paradis, men er på vej mod at blive det i en endnu uhørt grad.

Det er nu ikke det er interesserer os, men mere den smukke ø med fantastiskt klima og fornuftige golfbaner. Vi rejser, som skrevet andet steds, ikke på solferie i sommermånederne, og derfor undersøger vi i dag priserne på flybilletter til Palma de Mallorca i slutningen af september. Foråret og efteråret er klart de årstider hvor vi rejser til Spanien.

Vi har helt nøjagtigt valgt at undersøge priserne på flybilletter til Palma de Mallorca med udrejse d. 20. september og hjemrejse d. 27. september. Vi er lidt spændte på prisniveauet på flybilletterne til Palma de Mallorca, da vi ikke tidligere har bestilt flybilletter til Palma de Mallorca.

Nedenstående har viser vi hvor de 3 billigste flybilletter til Palma de Mallorca kan bestilles.

Sterling.com
Pris: 1.403 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

Flyprice.dk
Pris: 1.821 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Iberia

Rejserfeber.dk
Pris: 1.880 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel: 413 kr.

Prisforskellen på Sterling og næstbilligste udbyder af flybilletter til Palma de Mallorca er 413 kr. Da Sterling modsat Flyprice tilbyder en direkte flyvning, er der ingen tvivl om at vi anbefaler at bestille flybilletten til Palma de Mallorca hos Sterling.

Vi er positivt overraskede over priserne på flybilletterne til Palma de Mallorca. Vores forventning var at flybilletten ville koste 300-400 kr. mere.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Mallorca her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar