tirsdag den 22. april 2008

Flybillet København-Sønderborg

Vi har månedligt dækket priserne på flybilletter i Danmark. Det har dog udelukkende været på ruterne København-Billund, København-Aalborg og København-Århus, hvilket naturligvis skyldes at det er de største danske indenrigsruter. For at servicere jer der flyver på nogle andre end de 3 indenrigsruter, tager vi derfor fat på en række undersøgelser af priserne nogle af de mindre danske indenrigsruter.

Her til aften starter vi med at undersøge hvor I kan bestille de billigste flybilletter på ruten København-Sønderborg. Vi undersøger priserne på en returbilletter både fra København og Sønderborg, så vi servicerer passagerer i begge retninger.

Undersøgelsen af priserne tager udgangspunkt i flybilletter med udrejse d. 7. august og hjemrejse d. 10. august.

De 2 billigste flybilletter København-Sønderborg på de valgte rejsedatoer bestilles her:

Travelstart.dk
Pris: 776 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Cimber.dk
Pris: 836 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Prisforskel: 60 kr.

Det er lidt interessant at Travelstart tilbyder flybilletten København-Sønderborg med Cimber Air billigere end Cimber Air selv gør. Det er rigtig sjældent at vi ser det, og én ting vi aldrig ser hos rivalen Sterling Airways.

Da flybilletterne er identiske, vil vi naturligvis anbefale jer at bestille flybilletten København-Sønderborg hos Travelstart, og dermed spare 60 kr.

De 2 billigste flybilletter Sønderborg-København bestilles hos:

Travelstart.dk
Pris: 776 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Cimber.dk
Pris: 836 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Prisforskel: 60 kr.

Det er ikke en fejl at vi har skrevet det samme 2 gange, men resultaterne er de samme uanset om du flyver København-Sønderborg eller Sønderborg-København. Konklusionen er naturligvis den samme: Flybilletten på ruten Sønderborg-København skal bestilles hos Travelstart.

I vil sikkert sige at det er meget logisk at flybilletterne koster det samme uanset om man flyver fra København eller Sønderborg, men i vores undersøgelse af de 3 store indenrigsruter i Danmark var det ikke tilfældet. Jf. Billigst at Flyve fra Jylland til København.

Afslutningvis en kommentar til priserne på flybilletterne mellem København og Sønderborg. Vi vurderer dem som værende rimelige og overraskende billige, idet vi ofte ser høje priser på mindre ruter.

Bestil flybilletten København-Sønderborg og flybilletten Sønderborg-København hos Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar