torsdag den 24. april 2008

Flybillet Billund-Barcelona

Efter at have undersøgt priserne på ruten København-Sønderborg, undersøger vi i dag priserne på flybilletter Billund-Barcelona. Det er ikke nogen hemmelighed at vi har en stor kærlighed til Spanien, men kærligheden for Barcelona deler vi vist med mange andre.

Vi har tidligere undersøgt priserne på flybilletter til Barcelona fra København, og det bliver interessant at se om der er en reel prisforskel på flybilletterne til Barcelona fra hhv. Billund og København. De flybilletter Billund-Barcelona vi undersøger er med udrejse den 7. september og hjemrejse 14. september. Ved at rejse på det tidspunkt undgår vi dels de aller hedeste dage og det største turist rykind.

De 2 billigste flybilletter Billund-Barcelona bestilles her:

RyanAir.com (Costa Brava)
Pris: 1.060 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Ryan Air

Travelstart.dk
Pris: 1.507 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Prisforskel: 447 kr.

Flybilletten Billund-Barcelona købes billigst hos Ryan Air. Udover at være 447 kr. billigere end flybilletten til Barcelona hos Travelstart, udmærker flybilletten hos Ryan Air sig ved at være en direkte flyvning. Godt nok flyver Ryan Air til Costa Brava, men der er gode transport muligheder derfra indtil Barcelona centrum, hvis det er der I skal bo.

Sammenligner vi prisen på flybilletten Billund-Barcelona med København-Barcelona, er flybilletten fra Billund faktisk små 500 kr. billigere end den billigste flybillet til Barcelona, jf. vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Barcelona fra København.

Før vi begyndte at undersøge priserne på flybilletter fra både København og Jylland, havde vi forventet at flybilletterne fra København ville være billigere end flybilletter fra Jylland. Det viser sig indtil videre ikke at være tilfældet.

Bestil den billigste flybillet Billund-Barcelona hos Ryan Air.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar