torsdag den 24. april 2008

Flybillet til Party Ibiza

Ibiza er den absolutte europæiske party hovedstad, og til dem der bare skal give den gas 1 uge findes der vel næppe et bedre sted at gøre. Vi kan ikke sige fri for at have holdt 1 ugelang fest i San Antonio på Ibiza. Indrømmet det er nogle år siden, men festen står stadigvæk frisk i erindring... eller brudstykker af festen gør.

Vi havde det i hvert faldt sjovt og boede super centralt i San Antonio. Ugen blev ikke brugt på andet en solbadning og dagelange fester. For at hylde Ibiza minderne og ikke mindst for at hjælpe jer der skal til Ibiza, har vi undersøgt priserne på flybilletter til Ibiza.

Nedenstående kan I se hvor de billigste flybilletter til Ibiza med udrejse d. 3. august og hjemrejse d. 10. august bestilles:

BudJet.dk
Pris: 2.313 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Spanair

Travelstart.dk
Pris: 2.776 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Spanair

Prisforskel: 463 kr.

Budjet tilbyder den klart billigste flybillet til Ibiza fra København. Budjet er hele 463 kr. billigere end Travelstart, som tilbyder den præcis samme flybillet til Ibiza. Vi vil derfor anbefale jer at bestille flybilletten til Ibiza hos budjet.

Vi synes egentlig at priserne på flybilletterne til Ibiza er rimelige, men med mindre I allerede har sørget for overnatning på Ibiza, ville vi nok anbefale jer at købe en pakkerejse til Ibiza. Læs meget mere om ungdomsrejser til Ibiza her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar