fredag den 25. april 2008

Flybillet New York September

Vi har tidligere undersøgt priserne på flybilletter til New York. Som beskrevet andetsted på bloggen var vi i New York i november, og byen er som altid et fantastisk sted at opholde sig. Dog var vejret lidt et antiklimaks da vi kom direkte fra Miami.

Før undersøgelsen har vi diskuteret hvornår på året det er bedst af besøge New York. Vi blev enige om at man sagtens kan besøge New York hele året, men vi foretrækker forår og efterår, idet temeraturen egner sig bedst til storbyferie der. I højsommeren har New York en tendens til at være rigtig varm og fugtig, men vinteren kan være isnende kold, hvilket gør det ubehageligt at opholde sig udendørs.

Nedenstående har vi vist, hvor I kan bestille de billigste flybilletter til New York med udrejse d. 14. september og hjemrejse d. 21. septmeber.

KLM.com
Pris: 3.806 kr.
Mellemlandinger: 1
Ankomst Lufthavn: John F. Kennedy
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk
Pris: 4.000 kr.
Mellemlandinger: 1
Ankomst Lufthavn: John F. Kennedy
Flyselskab: British Airways

GoLeif.dk
Pris: 4.299 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Ankomst Lufthavn: Newark
Flyselskab: Continental

Prisforskel flybillet mellemlanding kontra flybillet direkte til New York: 493 kr.

Vi har valgt at vise de 2 billigste flybilletter til New York samt den billigste direkte flybillet til New York. Prisforskellen mellem den billigste direkte flybillet til New York og den billigste flybillet er 493 kr.

Den billigste flybillet til New York kan bestilles hos KLM. Flybilletten med KLM til New York indebærer en mellemlanding i Amsterdam, hvilket betyder at den samlede rejsetid bliver 4-8 timer længere end ved den direkte flyvning til New York med Continental.

På trods af en ekstra omkostning på 493 kr., ville vi vælge at bestille den direkte flybillet til New York med Continental hos GoLeif. En samlet rejsetidsbesparelse på 4-8 timer, på flyvningen til og fra New York, er helt klart de penge værd.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter og hotel i New York her.

Bestil den billigste flybillet til New York med KLM.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar