tirsdag den 25. september 2007

Flybillet og Hotel New York

I dag har vi udvidet vores undersøgelse til at dække både flybilletter og hoteller i New York. Vores mål er at finde de billigste flybilletter til New York, og det website hvor I finder de bedste og billigste hoteller i New York.

Vi starter med at undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter til New York. Da vi alle efterhånden er ved at være booket op hele vejen frem til Jul og Nytår, vælger vi at rejse i midten af jauar. Helt præcist vælger vi at flyve til New York d. 12 januar for at flyve tilbage til København d. 19. januar, hvilket betyder hjemkomst d. 20. januar.

Vores undersøgelse viser at I finder de 5 billigste flybilletter til New York her:

dk.lastminute.com
Pris: 2.930 kr.
Flyselskab: United Airlines

Travelstart.dk
Pris: 2.956 kr.
Flyselskab: United Airlines

GoLeif.dk
Pris: 3.014 kr.
Flyselskab: United Airlines / Lufthansa

Seat24.dk
Pris: 3.054 kr.
Flyselskab: United Airlines / Lufthansa

Travellink.com
Pris: 3.064 kr.
Flyselskab: United Airlines / Lufthansa

Som det fremgår, er der utrolig mange billige flybilletter til New York i januar. To af udbyderne tilbyder flybilletten til New York for under 3.000 kr., mens de tre andre udbydere i top5 kun er nogle få kroner billigere. Med de lave priser på flybilletten til New York, må der blive lidt ekstra penge i rejsebudgettet til et lækkert hotel i New York.

Vi har undersøgt de forskellige udbydere af hoteller i New York. Efter vores overbevisning får I de bedste tilbud på hoteller i New York hos Hotels.com. Her kan I finde gode turistklasse hoteller med central belligenhed for under 700 kr. pr. nat, hvilket er ret billigt for hoteller i New York.

Jeres samlede pakke, bestående af flybillet og hotel i New York, anbefaler vi at i bestiller Flybilletten til New York hos dk.lastminute.com, mens I på Hotels.com finder rigtig mange gode tilbud på hoteller i den valgte periode.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar