lørdag den 22. september 2007

Lavpris Fly Til Las Vegas

Da vi har et par spilleglade personer i vores vennekreds, plejer vi at tage til Las Vegas mindst én gang om året. I år tager nogle af os afsted i november, og da vi alligevel selv skal undersøge hvor vi finder de billigste flybilletter til Las Vegas, kan vi lige så godt publicere resultatet her.

Vores årlige tur til Las Vegas starter med afrejse fra København d. 12 november. Når vi kommer til Las Vegas indkvarterer vi os på MGM Grand, og derfra skal der bare gambles og festes i 1 uge, inden vi rejser hjem igen d. 20. november.

Som altid har vi listet de 5 billigste udbydere, denne gang af flybilletter til Las Vegas.

Travelstart.dk
Pris: 4.372 kr.
Mellemlandinger: Bruxelles / New York og New York / London
Flyselskab: American Airlines

MrJet.dk
Pris: 4.552 kr.
Mellemlandinger: London / New York og Chicago / London
Flyselskab: American Airlines / US Airways

GoLeif.dk
Pris: 4.763 kr.
Mellemlandinger: Atlanta
Flyselskab: Delta Airlines

Supersaver.dk
Pris: 4.770 kr.
Mellemlandinger: Newark
Flyselskab: Continental Airlines

Rejsefeber.dk
Pris: 4.788 kr.
Mellemlandinger: Atlanta
Flyselskab: Delta Airlines

Travelstart.dk er den billigste udbyder af flybilletter til Las Vegas med en pris på 4.372 kr., hvilket er meget billigt. Det havde jo været meget symbolsk at rejse til Las Vegas med American Airlines, men desværre er der to mellemlandinger hvis vi havde valgt den flybillet til Las Vegas. Det er én for mange og gør rejsetiden 3-4 timer længere.

Vi valgte at bestille flybilletten til Las Vegas hos Supersaver. Her flyves der med Continental til Newark og derfra videre til Las Vegas, det gør rejsetiden lidt kortere og flybilletten til Las Vegas er kun 398 kr. dyrere end flybilletten til Las Vegas hos Travelstart.dk.

Jeg har altid synes det er ideelt at flyve med SAS over Seattle eller med Lufthansa fra Frankfurt direkte til Las Vegas. Prisen på de flybilletter til Las Vegas er dog meget dyrerere når de skal bestilles med så kort varsel. Vi har derfor valgt de billige flybilletter til Las Vegas, så vi har lidt ekstra lommepenge i Las Vegas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar