søndag den 9. december 2007

Flybilletter til Barcelona

Forårsferie i Barcelona. Ja, det lyder vidunderligt, og det er det virkelig også. Her på redaktionen har vi en forkærlighed for Spanien og den spanske madkultur, men Barcelona er nu alligvel den by der står vores hjerte nærmest. Her finder du et pulserende storbyliv, med vidunderligt klima og en masse dejlige strande.

Ønsker I at kombinere storbyferien med andre oplevelser, ligger Pyrenæerne kun få timers kørsel fra Barcelona. Om sommeren byder Pyrenæerne på en mulighed for at komme ud i den smukke natur og temperaturerne er oftest svalende sammenlignet med Barcelonas sommervarme. I vintermånederne byder Pyrenæerne på vidunderligt skiløb.

Idag har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Barcelona i starten af marts. Vi har valgt at undersøge flybilletter til Barcelona med udrejse d. 8. marts og hjemrejse d. 15. marts. Grunden til at vi har valgt at undersøge priserne på det tidspunkt, er at vi synes det tidlige forår i Barcelona er helt fantastisk, og det bedste tidspunkt at besøge Barcelona på. Temperaturen er behagelig, turisterne har endnu ikke gjort deres massive indtog og der spilles stadigvæk fodbold i La Liga.

Nedenstående har vi vist jer de 5 billigste flybilletter til Barcelona. Under listen med de 5 billigste flybilletter til Barcelona, kommer vi med vores kommentarer og anbefalinger til listen.

Lastminute.com
Pris: 1.536 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Swiss

MrJet.dk
Pris: 1.551 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Swiss

Rejsefeber.dk
Pris: 1.566 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Swiss

Travelstart.dk
Pris: 1.730 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 1.745 kr
Mellemlandinger: 0/1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Lastminute.com tilbyder den billigste flybillet til Barcelona. Returbilletten til Barcelona koster 1.536 kr. hos Lastminute, hvilket er 15. kr. billigere end flybilletten til Barcelona hos MrJet. Hos begge flyves der med Swiss, hvilket betyder 1 mellemlanding på vejen til Barcelona.

Den billigste direkte flybillet til Barcelona, kan købes hos Travelstart. Her flyves der med SAS til Barcelona og flybilletten koster 1.730 kr., altså er den direkte flybillet til Barcelona med SAS 194 kr. dyrere end den billigste flybillet med 1 mellemlanding hos Lastminute.

Da flyvningen med 1 mellemlanding til Barcelona, vil gøre rejsetiden ca. 3 timer længere hver vej, vil vi helt klart anbefale jer at købe flybilletten til Barcelona hos Travelstart.

Læs vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Costa Brava her!

Bestil den direkte flybillet til Barcelona med SAS her!

Vi ønsker jer god fornøjelse i Barcelona

1 kommentar: