onsdag den 12. september 2007

Billige Flybilletter Til Mallorca Her!

Vi forsætter vores serie med at finde billige flybilletter til destinationer i Middelhavet, og her til aften har undersøger vi hvor I finder de billigste flybilletter til Mallorca. Mallorca har været en rejsemål der har været glemt og ufedt i en årrække, men er nu tilbage i danskernes bevisthed.

Mallorca byder udover fantastisk vejr, på en utrolig smuk natur, mange aktivitets muligheder og gode restauranter. Vi har selv gode erfaringer med Mallorca og vil anbefale alle at besøge øen.

Vores undersøgelse af billige flybilletter til Mallorca er foretaget med udrejse d. 22 oktober og hjemrejse til Danmark igen d. 29. oktober. Det skulle give alle en der vælger at rejse en sidste uge i år med solskin og varme.

I finder de 5 billigste flybilletter til Mallorca her:

Travelstart.dk
Pris: 1.692 kr.
Flyselskab: Swiss

GoLeif.dk
Pris: 1.750 kr.
Flyselskab: Swiss

MrJet.dk
Pris:
1.760 kr.
Flyselskab: Swiss

Travellink.com

Pris: 1.774 kr.
Flyselskab: Swiss

Rejsefeber.dk
Pris: 1.776 kr.
Flyselskab: Swiss

Der er ikke den store prisforskel på flybilletterne til Mallorca, men den billigste flybillet til Mallorca finder I hos Travelstart. Her flyves der, som det er tilfældet med de andre i top 5, med Swiss, og flybilletten til Mallorca koster 1.692 kr.

Det billigste alternativ til at flyve med Swiss er Air Berlin over Berlin. Her beløber flybilletten til Mallorca sig til 1.880 kr., når den bestilles hos seat.24.dk, mens en flybillet til Mallorca på Air Berlins hjemmeside koster 1.892 kr.

Da rejsetiden til Mallorca er stort set indentisk med begge flyselskaber og serviceniveauet er relativt højt hos begge selskaber, vil vi anbefale jer at bestille flybilletten hos Travelstart.dk med Swiss.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar