tirsdag den 11. september 2007

Billige Flybilletter Til Alicante

En af vores venner har inviteret os en uge til Alicante i november. Han har en super lækker lejlighed dernede som han købte for nogle år siden, så det eneste vi skal betale er flybilletten til Alicante og så selvfølgelig lidt til mad og drikke.

Vi er blevet inviteret til Alicante i uge 46 og derfor har vi undersøgt priserne på flybilletter til Alicante med udrejse d. 12. november og hjemrejse d. 18. november. Flybilletterne til Alicante er typisk relativt dyre sammenlignet med andre destinationer ved Middelhavet, og derfor er vi lidt spændte på hvor prislejet på flybilletter til Alicante ligger i uge 46.

Vores undersøgelse af flybilletter til Alicante i uge 46 har givet følgende resultat:

GoLeif.dk
Pris: 1.988 kr.
Flyselskab: Air Berlin

MrJet.dk
Pris. 1.996 kr.
Flyselskab: SAS / Spanair

Seat.24.dk
Pris: 2.020 kr.
Flyselskab: Lufthansa / Spanair

Travellink.com
Pris: 2.068 kr.
Flyselskab: Air Berlin

Rejsefeber.dk
Pris: 2.070 kr.
Flyselskab: Air Berlin

GoLeif.dk er den billigste udbyder af flybilletter til Alicante. Det skal nævnes at der ikke er den store prisforskel mellem de enkelte udbydere af flybilletter til Alicante. Som forventet ligger prisniveauet ret højt på flybilletter til Alicante, hvilket en pris på 1.988 kr. afspejler på bedste vis.

Uanset hvilken af udbyderne I vælger at købe jeres flybillet til Alicante hos, vil der på alle de viste priser være mellemlandinger. Det eneste flyselskab der flyver direkte til Alicante, er efter vores viden Sterling. Ønsker i at flyve direkte til Alicante, vil vi anbefale at i bestiller flybilletten til Alicante direkte hos Sterling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar