torsdag den 10. juli 2008

Flybilletter til Kuala Lumpur

Vi fortsætter vores undersøgelser af priserne på flybilletter til fjerne vinterrejsemål. Vi er kommet til Asien hvor vi de seneste dage har undersøgt priserne på flybilletter til Bangkok og Singapore. I dag er turen kommet til en lille undersøgelse af priserne på flybilletter til Kuala Lumpur i Malaysia.

For sammenlignelighedens skyld vælger vi de samme ud- og hjemrejse datoer for vores undersøgelser. Således er udrejse datoen for flybilletterne til Kuala Lumpur d. 3. januar mens der er hjemrejse d. 24. januar.

Flybilletter til Kuala Lumpur
KLM.com
Pris: 9.183 kr.
Mellemlandinger: 1 (Amsterdam)
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Flybillet.dk
Pris: 9.265 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Finnair

Travellink.dk
Pris: 10.637 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

Prisforskel flybilletter til Kuala Lumpur: 82 kr. og 1.454 kr.

Der er ingen direkte fly til Kuala Lumpur fra København, derfor indebærer den mest tidseffektive flybillet til Kuala Lumpur 1 mellemlanding. KLM tilbyder den billigste flybillet til Kuala Lumpur med 1 mellemlanding i Amsterdam. Flybilletten til Kuala Lumpur koster 9.183 kr. og er dermed kun 82 kr. billigere end flybilletten til Kuala Lumpur med Finnair. Finnair flyvningen til Kuala Lumpur indebærer dog 2 mellemlandinger, så det er i hvert fald ikke interessant at betale mere for flybilletten til Kuala Lumpur med Finnair.

Det nærmeste alternativ til KLM er flybilletten til Kuala Lumpur med SAS. Flybilletten med SAS kan købes hos Travellink til 10.637 kr., hvilket er ca. 1.500 kr. dyrere end KLM. Da flybilletten til Kuala Lumpur med SAS ligeledes indebærer 1 mellemlanding og SAS ikke er et bedre flyselskab end KLM, vil vi anbefale jer at købe flybilletten til Kuala Lumpur med KLM på KLM.com.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Singapore.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar