fredag den 11. juli 2008

Flybilletter til Phuket

Vi forsætter med at undersøge priserne på forskellige rejsemål i Asien i januar. Vi har indtil videre undersøgt priserne på flybilletter til Bangkok, Singapore og Kuala Lumpur. I dag vender vi tilbage til Thailand og undersøger priserne på flybilletter til Phuket.

Undersøgelserne af rejsemålene til Asien bliver foretaget med de samme ud- og hjemrejse datoer. Det betyder at flybilletterne til Phuket har udrejse d. 3 januar og hjemrejse d. 24. januar.
c
Målsætningen med bloggen er at finde billige flybilletter til hele verden, men vi flybilletternes rejsetid skal også give mening, hvilket vi naturligvis også tager højde for når vi anbefaler flybilletter. Nedenstående vil vi derfor vise de billigste og mest interessante flybilletter til Phuket.

Flybilletter til Phuket
Travelstart.dk
Pris: 10.504 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Austrian Airlines/Lufthansa

Seat24.dk
Pris: 11.817 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Thai Airways

Prisforskel flybilletter til Phuket: 1.314 kr.

Den billigste flybillet til Phuket med Austrian Airlines og Lufthansa indebærer 2 mellemlandinger og koster 10.504 kr. Det bedste alternativ til den billigste flybillet til Phuket er flybilletten med Thai Airways. Flybilletten med Thai Airways indebærer kun 1 mellemlanding hver vej, hvilket gør rejsetiden noget kortere, ca. 6 timer.

Hvor vidt I foretrækker den ene flybillet til Phuket frem for den anden, afhænger af om i gerne vil spare 1.314 kr. ved at forlænge rejsetiden med ca. 6 timer. For os ligger besparelsen lige på grænsen, men er man en familie på 4, bliver besparelsen pludselig til at tage og føle på.

Vi vælger derfor at anbefale jer at købe den billigste flybillet hos Travelstart.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Phuket.

Bestil den billigste flybillet til Phuket hos Travelstart el. bestil flybilletten med den korteste rejsetid hos Seat24.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar