onsdag den 9. juli 2008

Flybilletter til Singapore i Januar

Vi fortsætter rækken af undersøgelser af flybilletter til populære vinterrejsemål. Her til eftermiddag har vi brugt tiden på at undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter til Singapore.

Som tilfældet har været med de andre undersøgelser, har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Singapore med udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar. Det giver jer 3 uger til at nyde Singapore og samtidig tage videre derfra og opleve de skønne områder i nærheden.

Nedenstående viser vi de billigste og mest interessante flybilletter til Singapore, hvorfter vi kommenterer på de fundne flybilletter.

Flybilletter til Singapore i januar
Budjet.dk
Pris: 7.936 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

Singaporeair.com
Pris: 10.591 kr.
Mellemlandinger: Direkte flyvninger
Flyselskab: Singapore Air

Prisforskel flybilletter til Singapore: 2.655 kr.

Budjet tilbyder den billigste flybillet til Singapore med Air France. Flybilletten til Singapore med Air France indebærer 1 mellemlanding (Paris) hver vej. Den billigste direkte flybillet til Singapore købes hos Singaporeair.com.

Prisen på den billigste direkte flybillet til Singapore er hele 2.655 kr. dyrere end den billigste flybillet til Singapore med Air France. Normalt vælger vi en direkte flyvning på så længe strækninger, hvis det er muligt og giver mening.

Med en prisforskel på 2.655 kr. er vores smertetærskel dog nået, og vi vælger at spare de 2.655 kr. på flybilletten til Singarore. Her må vi bare bide mellemlandingen i os og glæde os til at bruge de ekstra 2.655 kr. på vores 3 ugers lange rejse.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Singapore.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar