mandag den 12. maj 2008

Billigst til Singapore

Vi har holdt en uges ferie i det smukke danske sommervejr, derfor har der ikke været nogle indlæg den seneste uge. Ferien er blevet nydt med en masse golf og grillmad, så vi vender nu tilbage med fornyet energi, og er klar til at finde de billigste flybilletter til en masse nye spændende destinationer.

Vores første lille undersøgelse bliver af priserne på flybilletter til Singaport i oktober. De flybilletter vi har undersøgt er med udrejse d. 4. oktober og hjemrejse d. 19. oktober. Singapore er i sig selv en interessant by, hvor man sagtens kan tilbringe et par dage, men først og fremmest er Singapore et ideelt udgangspunkt for rejser i Malaysia og Indonesien.

Nedenstående har vi valgt at vise de 2 billigste flybilletter til Singapore samt en alternativ flybillet til Singapore

MrJet.dk
Pris: 6.567 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk
Pris: 6.775 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM

Prisforskel flybillet til Singapore: 208 kr.

MrJet tilbyder den billigste flybillet til Singapore på de valgte datoer. Bookes flybilletten til Singapore hos MrJet, flyves der med KLM over Amsterdam. Den samme flybillet til Singapore kan ligeledes købes hos Travelstart, men her er flybilletten til Singapore 220 kr. dyrere. Vores anbefaling her er naturligvis at flybilletten til Singapore skal købes hos MrJet.

Udover de 2 billigeste flybilletter til Singapore med KLM, har vi fundet det billigste alternativ til flybilletten med KLM.

Billigste alternativ til KLM
Swiss.com
Pris: 9.007 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Swiss

Prisforskel MrJet og Swiss: 2.440 kr.

Det billigste alternativ er at bestille flybilletten til Singapore hos Swiss. Flybilletten her er 2.440 kr. dyrere og indebærer ligeledes en mellemlanding. Da Swiss ikke er et markant bedre flyselskab end KLM, slet ikke 2.440 kr. bedre, mener vi ikke der er noget reelt alternativ til at bestille den billigste flybillet til Singapore med KLM hos MrJet.

Læs vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Singapore her.

Bestil den billigste flybillet til Singapore hos MrJet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar