fredag den 11. juli 2008

Flybilletter til Tokyo

Der er rigtig mange interessante rejsemål i Asien, og vores undersøgelses række kommer desværre kun til at dække nogle få. Indtil videre har vi undersøgt priserne på flybilletter til Bangkok, Phuket, Singapore, Kuala Lumpur og Hong Kong.

Nu fortsætter vi med at undersøge priserne på flybilletter til Tokyo, en fantastisk by, der er meget anderledes end det vi kender her hjemme. Flybilletterne til Tokyo er med udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar, hvilket er de samme rejsedatoer der er blevet brugt til undersøgelsen af ovenstående rejsemål.

Vi vælger at vise de mest interessante flybilletter til Tokyo målt på pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til Tokyo
GoLeif.dk
Pris: 5.998 kr.
Mellemlandinger: 1 (Moskva)
Flyselskab: Aeroflot Russian Airlines

Lastminute.com
Pris: 6.684 kr.
Mellemlandinger: Direkte flyvninger
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 6.938 kr.
Mellemlandinger: 1 (London Heathrow)
Flyselskab: British Airways

Prisforskel flybilletter til Tokyo: 686 kr. og 940 kr.

Den billigste flybillet til Tokyo købes hos GoLeif.dk, hvor der flyves med Aeroflot til Tokyo med mellemlanding i Moskva. Vi har tidligere givet klart udtryk for vores holdning til Aeroflot - vi flyver aldrig med Aeroflot.

Den næstbilligste flybillet til Tokyo købes hos Lastminute.com. Her går flyveturen direkte til Tokyo med SAS. Flybilletten til Tokyo med SAS koster 6.684 kr. og er dermed kun 686 kr. dyrere end flybilletten med Aeroflot. Da flybilletten til Tokyo med SAS tilmed er direkte, så er valget meget enkelt.

Udover de 2 nævnte flybilletter til Tokyo, har vi også valgt at vise en flybillet til Tokyo med British Airways. Flybilletten med British Airways er små 1.000 kr. dyrere end flybilletten med Aeroflot, men er stadigvæk det bedste valg efter flybilletten til Tokyo med SAS.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Tokyo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar