fredag den 11. juli 2008

Flybilletter til Hong Kong

Her til eftermiddag har vi undersøgt nogle flere asiatiske rejsemål. Hvoraf det første er Hong Kong, måske knapt så eksotisk som de forgående men bestemt et godt udgangspunkt for en interessant ferie i Asien.

Flybilletterne til Hong Kong har, som de tidligere undersøgte asiatiske rejsemål, udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar. Vi vælger at vise de mest interessante flybilletter til Hong Kong vurderet ud fra pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til Hong Kong i januar
KLM.com
Pris: 6.386 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Flybillet.dk
Pris: 6.684 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Finnair

Prisforskel flybilletter til Hong Kong: 298 kr.

Flybilletterne til Hong Kong med KLM er de billigste flybilletter til Hong Kong. Den nærmeste konkurrent prismæssigt er flybilletten til Hong Kong med Finnair hos Flybillet.dk.

Begge flybilletter indebærer 1 mellemlanding hver vej, hvilket indikerer nogenlunde identisk rejsetid. Det er dog ikke helt tilfældet, idet flybilletten til Hong Kong med Finnair minimum indebrer 7 timers kortere samlet rejsetid end flybilletten hos KLM. Det skyldes dels at Helsinki, hvor der mellemlandes med Finnair, ligger mere "på vejen" mod Hong Kong end Amsterdam. Derudover passer forbindelserne også en anelse bedre med Finnair.

På trods af at Finnairs flybillet til Hong Kong hos Flybillet.dk er 298 kr. dyrere end KLMs flybillet til Hong Kong, vil vi alligevel anbefale jer at bestille flybilletten til Hong Kong med Finnair hos Flybillet.dk.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Hong Kong.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar