lørdag den 12. juli 2008

Flybilletter til Manila, Filippinerne

I vores undersøgelser af fjerne populære vinterrejsemål til Asien, har vi indtil videre undersøgt priserne på flybilletter til 6 destinationer. Her til morgen har vi undersøgt priserne på flybilletter til Manila, Filippinerne. Det bliver den 7. og sidste destination vi undersøger i Asien i denne omgang. Efter denne undersøgelse bevæger vi os videre Afrika, hvor vi bl.a. kommer til at undersøge priserne på flybilletter til Sydafrika.

De undersøgte flybilletter til Manila, Filippinerne, er med udrejse d. 3. januar og hjemrejse igen d. 24. januar. Således er der mulighed for at sammenligne priserne på tværs af de andre destinationer. Vi viser de mest interessante flybilletter til Manila vurderet ud fra pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til Manila, Filippinerne
GoLeif.dk
Pris:
7.863 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Finnair

Travelstart.dk
Pris: 9.400 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: British Airways

KLM.com
Pris: 9.444 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Prisforskel flybilletter til Manila: 1.537 kr. og 1.581 kr.

GoLeif tilbyder den billigste flybillet til Manila med Finnair. Flybilletten til Manila koster 7.863 kr. og er dermed ca. 1.500 kr. billigere end de to andre udbydere. Flybilletten til Manila med både Finnair og British Airways indbærer 2 mellemlandinger hver vej, hvilket gør rejsetiden lidt længere end flybilletten til Manila med KLM, hvor der kun er 1 mellemlanding hver vej.

Da tidsbesparelsen ikke er meget markant, vælger vi at anbefale flybilletten til Manila med Finnair, hvor med der spares 1.537 kr. på flybilletten til Manila.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Manila.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar