fredag den 8. august 2008

Flybilletter Milwaukee, USA

Dette indlæg er det sidste i rækken af indlæg om flybilletter til USA. Flybilletterne til Milwaukee er de 21. flybilletter vi har fundet til storbyer i USA. Her kan I få overblik over alle undersøgelserne af flybilletter til USA.

Flybilletterne til Milwaukee er som alle de andre undersøgte flybilletter til USA med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober. Ligeledes har vi undersøgt priserne på flybilletterne til Milwaukee med udrejse fra både København og Billund.

Vi har valgt at vise de flybilletter til Milwaukee som vi har fundet mest interessant målt på pris, rejsetid og flyselskab. Efter at have vist de mest interessante flybilletter til Milwaukee kommenterer vi på flybilletterne og kommer med vores anbefalinger.

Flybilletter til Milwaukee fra København
GoLeif.dk
Pris: 6.133 kr.
Mellemlandinger: 1 (Atlanta)
Rejsetid: 18:21 t./13:53 t.
Flyselskab: Delta Airlines

Seat24.dk
Pris: 7.054 kr.
Mellemlandinger: 1 (Chicago)
Rejsetid: 13:07 t./13:03 t.
Flyselskab: SAS og United Airlines

De billigste flybilletter til Milwaukee fra København bestilles hos GoLeif.dk til 6.133 kr. Her flyves der med Delta Airlines over Atlanta, hvilket godt nok kun er én mellemlanding, men Atlanta ligger meget langt sydpå i USA, så den samlede flyvetid bliver noget lang.

Flybilletten hos Seat24.dk med SAS og United Airlines til 7.054 kr., indebærer ligeledes én mellemlanding hver vej. Mellemlandingen er i Chicago, der ligger meget tættere på Milwaukee end Atlanta, indebærer en noget kortere flyrejse.

Den samlede rejsetid med Delta Airlines er ca. 6 timer længere end flybilletten til Milwaukee med SAS og United Airlines. Flybilletten til Milwaukee med SAS og United er dog også hele 921 kr. dyrere end flybilletten med Delta. Umiddelbart synes vi det er lidt for dyrt ift. tidsbesparelsen.

Det I dog også skal overveje er kvalitetsforskellen mellem de to flyselskaber. SAS har på deres langdistance ruter markant nyere fly og bedre service end Delta Airlines.

Stod vi med valget ville vi sandsynligvis betale de 921 kr. ekstra for den kortere og mere komfortable flyrejse til Milwaukee med SAS.

Flybilletter til Milwaukee fra Billund
KLM.com
Pris: 6.864 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit)
Rejsetid: 16:29 t./15:36 t.
Flyselskab: KLM og Northwest Airlines (NWA)

Igen er det KLM der tilbyder den bedste og billigste flybillet fra Billund til USA. Flybilletten til Milwaukee fra Billund indebærer mellemlandinger i Amsterdam og Detroit på både ud- og hjemrejsen. De to mellemlandinger indebærer naturligt en lidt længere rejsetid end flybilletterne til Milwaukee fra København der kun har én mellemlanding.

Det var så afslutningen på vores 21 undersøgelser af flybilletter til USA i efteråret. Vi vender givetvis tilbage med en lignende undersøgelse i foråret, men for nu håber vi at I kan bruge de mange undersøgelser til at finde de billigste og bedste flybilletter til USA.

Bestil flybilletterne til Milwaukee fra København hos Seat24.dk eller GoLeif.dk, og bestil flybilletterne til Milwaukee fra Billund hos KLM.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar