onsdag den 6. august 2008

Flybilletter til Chicago, USA

Vi er kommet til femte og sidste del af vores undersøgelser af flybilletter til USA. Det femte område dækker området omkring The Great Lakes, hvor vi kommer til at undersøge priserne på flybilletter til Chicago, Detroit, Cleveland og Milwaukee.

Den første destination i denne afdeling bliver Chicago, hvor vi undersøger priserne på flybilletter med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober fra både København og Billund.

Nedenstående viser vi de mest interessante flybilletter til Chicago målt på pris, rejsetid og flyselskab. Efter at have vist de mest interessante flybilletter til Chicago fra København og Billund, kommenterer vi på resultaterne og kommer med vores anbefaling til køb af flybillet til Chicago.

Flybilletter til Chicago fra København
Supersaver.dk
Pris: 4.705 kr.
Mellemlandinger: 1 (Warszawa)
Rejsetid: 12:20 t./14:35 t.
Flyselskab: LOT Polish Airlines

SAS.dk
Pris: 5.492 kr.
Mellemlandinger: Direkte flyvninger
Rejsetid: 8:55 t./8:15 t.
Flyselskab: SAS

Supersaver tilbyder den billigste flybillet til Chicago med LOT Polish Airlines. Flybilletten til Chicago med LOT indebærer 1 mellemlanding i Warszawa hver vej.

Alternativet til flybilletten til Chicago med LOT er en direkte flybillet til Chicago med SAS. Rejsetiden bliver samlet set 10 timer kortere med SAS, hvilket er ret meget på den relativt korte flyvetur til Chicago.

De 1o timers besparede rejsetid koster 787 kr. og betyder at flyver med et velkendt flyselskab. Vi kender ikke meget til LOT, men da SAS stadigvæk opretholder et fornuftigt serviceniveau på langdistance flyvningern, tvivler vi på at LOT er markant bedre end SAS. Vi hælder mere til at det er omvendt.

Vores anbefaling er derfor helt klart at I skal bestille flybilletterne til Chicago direkte hos SAS.

Flybilletter til Chicago fra Billund
Travelstart.dk
Pris: 4.328 kr.
Mellemlandinger: 2/1 (Amsterdam og Detroit/Amsterdam)
Rejsetid: 17:44 t./12:50 t.
Flyselskab: KLM og NWA

GoLeif.dk
Pris: 4.556 kr.
Mellemlandinger: 1 (Amsterdam)
Rejsetid: 17:10 t./12:50 t.
Flyselskab: KLM og NWA

Spar 34 min. og 1 mellemlanding for 228 kr., er det noget for jer? For os er tidsbesparelsen lidt ligegyldig, men omvendt betyder 1 mellemlanding mindre også mindre risiko for forsinkelser.

De to viste flybilletter til Chicago fra Billund er stort set identiske - det er kun på udrejsen at der er en forskel på 34 min. rejsetid og 1 mellemlanding. På trods af den lille forskel ville vi nok alligevel vælge at købe flybilletten til Chicago fra Billund hos GoLeif.dk.

I modsætning til de fleste andre undersøgte flybilletter til USA, er flybilletten til Chicago faktisk markant billigere fra Billund end København. Godt nok er den anbefalede flybillet fra København en direkte flybillet til Chicago, men jer der rejser fra Billund skal altså have 1.000 kr. mindre op af lommen pr. flybillet til Chicago.

Få overblik over vores undersøgelser af flybilletter til USA i efteråret.

Bestil den direkte flybillet til Chicago fra København hos SAS og bestil flybilletten til Chicago med KLM og NWA fra Billund hos GoLeif.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar