onsdag den 6. august 2008

Flybilletter til Detroit, USA

Undersøgelsen af flybilletter til Detroit, bliver vores 19. ud af de 21 storbyer i USA, hvor vi undersøger priserne på flybilletter. Alle flybilletterne til storbyerne i USA er med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober. Ligeledes er alle flybilletterne til USA blevet undersøgt med afrejse fra både København og Billund.

For flybilletterne til Detroit gælder der naturligvis de helt samme kriterier. Nedenstående har vi valgt at vise, de flybilletter til Detroit som vi finder mest interessante målt på pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til Detroit fra København
Travelstart.dk
Pris: 5.462 kr.
Mellemlandinger: 1 (Chicago OHare)
Rejsetid: 13:34 t./14:58 t.
Flyselskab: SAS og United Airlines

GoLeif.dk
Pris: 5.462 kr.
Mellemlandinger: 1 (Atlanta)
Rejsetid: 18:27 t./15:00 t.
Flyselskab: Delta Airlines

Fra København til Detroit fandt vi to flybilletter til samme pris. Flybilletten til Detroit med SAS og United Airlines, indebærer 1 mellemlanding i Chicago hver vej. Da der er ret lang ventetid i Chicago betyder det at rejsetiden bliver lidt længere end man kunne ønske sig. Omvendt er der god tid til at komme gennem immigration and customs i Chicago.

Alternativet til flybilletten med SAS og United Airlines, er en flybillet til Detroit med Delta Airlines. Flybilletten med Delta Airlines indebærer dog 1 mellemlanding i Atlanta, hvilket gør den samlede flyvetid noget længere end flybilletten med SAS og United.

Kigger vi på den samlede rejsetid, er den samlede rejsetid med Delta Airlines ca. 5 timer længere end SAS og United Airlines. Da Delta Airlines fly og service samtidig er noget dårligere end SAS og United Airlines, vil vi helt klart anbefale jer at købe flybilletten til Detroit med SAS og United Airlines hos Travelstart.dk

Flybilletter til Detroit fra Billund
Travelstart.dk el. KLM.com
Pris: 5.790 kr.
Mellemlandinger: 1 (Amsterdam)
Rejsetid: 12:20 t./10:40 t.
Flyselskab: KLM og NWA

Flybilletterne til Detroit kan bestilles mange steder til stort set samme pris. Den bedste flybillet til Detroit fra Billund er uden tvivl med KLM. Detroit er et KLMs store hubs i USA og derfor har KLM rigtig mange afgange til Detroit fra Amsterdam. Det betyder også at rejsetiden til Detroit fra Billund bliver rigtig fornuftig.

Flybilletterne til Detroit fra Billund kan købes til samme pris hos Travelstart.dk og KLM.com. Hvorvidt i foretrækker den ene eller den anden spiller ikke den store rolle. For 5.790 kr. kommer I ihvertfaldt til Detroit og retur til Billund på de nævnte datoer.

Sammenligner vi priserne på flybilletter til Detroit fra København og Billund, er flybilletterne fra København ca. 300 kr. billigere end flybilletterne fra Billund. Det er overvejende den prisforskel vi har set på flybilletterne til USA fra hhv. København og Billund.

Få overblik over vores undersøgelser af flybilletter til USA i efteråret.

Bestil flybilletterne til Detroit fra København hos Travelstart.dk, og bestil flybilletten til Detroit fra Billund hos enten Travelstart.dk eller KLM.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar