torsdag den 7. august 2008

Flybilletter til Cleveland, USA

Her begynder vi så vores næstsidste undersøgelse af flybilletter til USA i denne omgang. Nedenstående viser vi jer de mest interessante flybilletter til Cleveland fra København og Billund. Med mest interessante flybilletter til Cleveland, mener vi de flybilletter der er den bedste kombination af pris, rejsetid og flyselskab.

De viste flybilletter til Cleveland fra København og Billund, er med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober. Efter at vi har vist flybilletterne til Cleveland, kommenterer vi på dem og kommer med vores anbefalinger.

Flybilletter til Cleveland fra København
GoLeif.dk
Pris: 5.521 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit)
Rejsetid: 23:54 t./13:20 t.
Flyselskab: KLM og NWA

Travelstart.dk
Pris: 6.118 kr.
Mellemlandinger: 1 (Chicago og Washington Dulles)
Rejsetid: 13:33 t./1o:57 t.
Flyselskab: SAS og United Airlines

Travelstart.dk tilbyder den bedste flybillet til Cleveland. Flybilletten til Cleveland med SAS indebærer 1 mellemlanding hver vej, hvilket i dette tilfælde gør rejsetiden meget rimelig. Godt nok er flybilletten til Cleveland med SAS 597 kr. dyrere end flybilletten med KLM hos GoLeif.dk.

Besparelsen i den samlede rejsetid (ca. 12 timer) gør dog de ekstra 597 kr. til en rigtig god investering. Derfor anbefaler vi jer helt klart at bestille flybilletten til Cleveland fra København med SAS hos Travelstart.dk.

Flybilletter til Cleveland fra Billund
KLM.com
Pris: 4.367 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit)
Rejsetid: 17:22 t./13:43 t.
Flyselskab: KLM og NWA

Hvor KLM flybilletten til Cleveland ikke rigtig var konkurrence dygtig fra København, er det helt omvendte tilfældet fra Billund. Er er flybilletten til Cleveland med KLM det suværent bedste løsning. Flybilletten til Cleveland er rigtig billig, 4.367 kr., det er små 2.000 kr. billigere end den anbefalede flybillet fra København. Godt nok er rejsetiden også noget længere, men slet ikke så lang som vi så med KLM flybilletten til Detroit fra København.

Få overblik over vores undersøgelser af flybilletter til 21 storbyer i USA.

Bestil den bedste flybillet til Cleveland fra København og Travelstart.dk, og den bedste og billigste flybillet til Cleveland fra Billund hos KLM.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar