onsdag den 6. august 2008

Flybilletter til Denver, USA

Her til aften har vi undersøgt priserne på flybilletter til Denver med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober. Flybilletterne til Denver er de sidste flybilletter vi undersøger i nordvest USA i denne omgang. Efter dette indlæg fortsætter vi vores undersøgelser af flybilletter i USA, hvor vi nu kun mangler at undersøge priserne på flybilletter til Chicago, Detroit, Cleveland og Milwaukee.

Som I alle de tidligere undersøgelser af flybilletter til USA, undersøger vi priserne på flybilletter til Denver med afrejse fra både København og Billund. De flybilletter vi vælger at vise er dem, der efter vores overbevisning, er de bedste flybilletter målt på pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til Denver fra København
GoLeif.dk
Pris: 5.617 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit)
Rejsetid: 24:42 t./17:14t.
Flyselskab: KLM og NWA

Travelstart.dk
Pris: 6.337 kr.
Mellemlandinger: 1 (London Heathrow/Frankfurt)
Rejsetid: 14:09 t./15:50 t.
Flyselskab: United Airlines og SAS

GoLeif.dk tilbyder den billigste flybillet til Denver med KLM og NWA. Flybilletten med KLM og NWA indebærer 2 mellemlandinger hver vej og som følge deraf bliver rejsetiden til Denver lidt lang, især på udrejsen.

Som alternativ til flybilletten med KLM har vi valgt en flybillet med United Airlines og SAS. Denne flybillet til Denver betyder at I kun får 1 mellemlanding hver vej, hvilket samlet set gør rejsetiden 11-12 timer kortere. Flybilletten med United og SAS koster godt nok 720 kr. mere, men vi mener bestemt at det er investeringen værd. Flybilletten til Denver med United Airlines og SAS købes billigst hos Travelstart.dk.

Flybilletter til Denver fra Billund
Travelstart.dk
Pris: 6.476 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit)
Rejsetid: 21:58 t./17:20 t.
Flyselskab: KLM og NWA

Igen er der ikke noget betaleligt alternativ til KLM fra Billund til USA. Den billigste flybillet til Denver købes hos Travelstart.dk hvor KLM står for flyvningen. Flybilletten med KLM til Denver betyder at der skal foretages 2 mellemlandinger hver vej. Rejsetiden på vej til Denver bliver noget lang, men hjemrejsen bliver rimelig fornuftig.

Vi har forsøgt at finde alternativer som kun indebærer 1 mellemlanding hver vej - det kunne ikke lade sig gøre indenfor rimlighedens grænser, så vi har ikke medtaget et alternativ.

Flybilletterne til Denver fra Billund er igen en anelse dyrere end flybilletterne til Denvar fra København, hvilket er det generelle mønster vi har set i undersøgelserne af flybilletter til USA.

Få overblik over alle vores undersøgelser af flybilletter til USA i efteråret.

Bestil de bedste og billigste flybilletter til Denver hos Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar