onsdag den 6. august 2008

JetBlue Airways tager penge for puderne

En pude og et tæppe? Syv dollar, tak. Fra i dag skal du have pengepungen frem, hvis du skal sove blødt og varmt på den lange flyvetur, i hvert fald hvis du flyver med amerikanske JetBlue Airways.

Til gengæld er både pude og tæppe øko-venlige, garanteret ikke brugt før, og du får lov til at tage dem med hjem. Oven i hatten ryger en gavekupon på 5 dollar til boligindretningsbutikken Bed, Bath & Beyond.

"Beslutningen om at erstatte vores gamle genbrugspuder og -tæpper med disse hypermoderne kvalitetssæt til at tage med hjem er både økologisk og kundebevidst," udtaler Brett Murray, der er chef for produktudvikling i JetBlue, i en pressemeddelelse.

Puden, som producenten bag ikke tøver med at kalde verdens reneste, og fleecetæppet leveres i en lille pose, som kan bruges på fremtidige rejser. Den lille sundhedsvenlige sovepakke kan købes på JetBlue-flyvninger på mere end to timer. Selskabet flyver udelukkende i og omkring USA.

Det amerikanske flyselskab er så vidt videres det første, som tager penge for at benytte pude og tæppe i en tid, hvor tendensen bevæger sig i retning større og større brugerbetaling ombord på flyene.

Kilde: Borsen.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar