mandag den 4. august 2008

Flybillet Salt Lake City, USA

Vi fortsætter undersøgelserne af flybilletter til USA med at finde de bedste og billigste flybilletter til Salt Lake City. Tidligere på dagen undersøgte vi priserne på flybilletter til Portland, hvor det især fra Billund var svært at finde en flybillet med god sammenhæng mellem pris og rejsetid.

De undersøgte flybilletter til Salt Lake City fra hhv. København og Billund er med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober. Vi vælger at vise de flybilletter til Salt Lake City som vi finder mest interessante målt på pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til Salt Lake City fra København
Supersaver.dk
Pris: 5.892 kr.
Mellemlandinger: 2 (London/Chicago og Denver/London )
Rejsetid: 21:41 t./17:08 t.
Flyselskab: British Airways/Frontier Airlines

Seat24.dk
Pris: 6.730 kr.
Mellemlandinger: 1 (Chicago)
Rejsetid: 15:06 t./17:19 t.
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk tilbyder den billigste flybillet til Salt Lake City til 5.892 kr. Flybilletten er med British Airways og indebærer 2 mellemlandinger hver vej, uden at rejsetiden bliver helt urimelig.

Alternativet til flybilletten hos Supersaver.dk er flybilletten til Salt Lake City med SAS hos Seat24.dk. Her indebærer flybilletten til Salt Lake City kun 1 mellemlanding hver vej, hvilket på udrejsen betyder 6½ times kortere rejsetid. Rejsetiden hjem er næten ens selvom flybilletten med British Airways indebærer 2 mellemlandinger.

Flybilletten til Salt Lake City med SAS koster 838 kr. mere end flybilletten til Salt Lake City med British Airways. Vi mener at 838 kr. er godt givet ud for at afkorte udrejsen med 6½ time. Det betyder altså at man når frem noget mere frisk, selv om man er træt uanset.

Flybilletter til Salt Lake City fra Billund
KLM.com
Pris: 5.378 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit)
Rejsetid: 20:55 t./25:10 t.
Flyselskab: KLM/NWA

Igen er det KLM der tilbyder den billigste flybillet til USA fra Billund. Flybilletten til Salt Lake City fra Billund er relativt billig, men rejsetiden er også noget lang, især på hjemvejen. Hvis vi kunne skære 5-6 timer af rejstiden hjem, ville vi være villige til at betale en markant ekstra pris, men inden for rimlighedens grænser, var der ingen hurtigere forbindelser hjem.

Sammenligner vi priserne på flybilletter til Salt Lake City fra København og Billund, er flybilletten fra Billund hele 500 kr. end den billigste flybillet til Salt Lake City fra København. Det er helt modsat det mønster vi har set i de andre undersøgelser af flybilletter til USA, men bestemt positivt for jer der rejser fra Billund.

Få overblikket over alle vores undersøgelser af flybilletter til USA.

Bestil flybilletterne til Salt Lake City hos Supersaver.dk el. Seat24.dk og bestil flybilletten til Salt Lake City fra Billund hos KLM.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar