mandag den 4. august 2008

Flybilletter til USA -Portland

Mens uvejret raser i Danmark fortsætter vi vores undersøgelser af flybilletter til USA. Denne gang til Portland, hvor man også kan risikere at løbe ind i en regnbyge eller to.

De undersøgte flybilletter til Portland, er som alle de andre undersøgte flybilletter til USA, udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober. Ligeledes har undersøgt priserne på flybilletter til Portland med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Portland fra København
BudJet.dk
Pris: 5.551 kr.
Mellemlandinger: 2 (Paris og New York, John F. Kennedy)
Rejsetid: 16:43 t./16:05 t.
Flyselskab: Air France

Seat24.dk
Pris: 6.670 kr.
Mellemlandinger: 1 (Chicago)
Rejsetid: 12:45 t./13:55 t.
Flyselskab: SAS

BudJet.dk tilbyder den billigste flybillet til Portland. Der flyves med Air France til Portland og der mellemlandes i Paris og New York begge veje. De 2 mellemlandinger indebærer en samlet rejsetid på 16-17 timer hver vej, hvilket er rimelig lang tid men stadigvæk overkommeligt.

Alternativet til den billigste flybillet til Portland, er en flybillet med SAS, hvor der kun mellemlandes i Chicago. At der kun er 1 mellemlanding hver vej, indebærer at den samlede rejsetide med denne flybillet til Portland er 6 timer kortere.

Prisforskellen på de 2 flybilletter til Portland er ca. 1.100 kr. Det I skal overveje når I bestiller flybilletterne til Portland, er om I vil betale 1.100 kr. for en 6 timer kortere rejsetid. Vi synes måske det er lige i overkanten, men det er virkelig dejligt kun at have 1 mellemlanding.

Flybilletter til Portland fra Billund
Lastminute.com
Pris: 7.326 kr.
Mellemlandinger: 2 (København og Chicago)
Flyselskab: SAS

Der var meget få gode flybilletter til Portland fra Billund. De billigste flybilletter indebar en overnatning på udvejen, hvilket var med til at gøre en lang rejsetid endnu længere. Den mest rimelige flybillet til Portland er derfor ovenstående med SAS, hvor der mellemlandes i København og Chicago.

Prisen for flybilletten er ret høj, men det er altså den flybillet til Portland hvor der er bedst sammenhæng mellem pris og rejsetid.

Sammenligner vi priserne på flybilletter til Portland, er der en rimelig markant prisforskel på flybilletterne. Det skyldes givetvis at der fra Billund var et rimelig begrænset.

Læs vores indlæg om flybilletter til Seattle.

Bestil flybilletterne til Portland hos BudJet.dk, Seat24.dk eller Lastminute.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar