lørdag den 2. august 2008

Flybilletter til USA - Seattle

Vi starter den fjerde del af vores undersøgelser af flybilletter til USA med at undersøge priserne på flybilletter til Seattle. Den fjerde del af undersøgelsen af flybilletter til USA kommer til at dække følgende destinationer i det nordøstlige USA; Seattle, Portland, Salt Lake City og Denver.

I lighed med alle de andre undersøgte flybilletter til USA, er flybilletterne til de 4 destinationer med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober. Vi undersøger ligeledes priserne med afrejse til USA med afgang fra både København og Billund.

Flybilletter til Seattle fra København
GoLeif.dk
Pris: 5.566 kr.
Mellemlandinger: 1 (Amsterdam)
Flyselskab: KLM/Northwest Airlines

Travelstart.dk
Pris: 6.268 kr.
Mellemlandinger: Direkte flyvninger
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk tilbyder den billigste flybillet til Seattle. Flybilletten til Seattle indebærer 1 mellemlanding hver vej og koster 5.566 kr.

Alterntativet til flybilletten med KLM, er den direkte flybillet til Seattle med SAS til 6.268 kr. Den direkte flybillet til Seattle med SAS er 700 kr. dyrere end flybilletten til Seattle med KLM.

Rejsetiden med SAS er markant kortere end flyrejsen til Seattle med KLM, og vi mener bestemt at det er værd at betale de 700 kr. ekstra for flybilletten til Seattle.

Flybilletter til Seattle fra Billund
MrJet.dk
Pris: 6.103 kr.
Mellemlandinger: 1 (Amsterdam)
Flyselskab: KLM/Northwest Airlines

Flybilletten til Seattle fra Billund er igen billigst med KLM. Flybilletten til Seattle fra Billund med KLM indebærer 1 mellemlanding hver vej, hvilket er et nødvendigt onde når der flyves fra Billund.

Flybilletten til Seattle koster nogenlunde det samme fra København og Billund, hvilket er det generelle mønster vi har set på flybilletterne til USA.

Få overblik over alle vores undersøgelser af flybilletter til USA i oktober.

Den direkte flybillet til Seattle fra København bookes hos Travelstart, mens flybilletten til Seattle fra Billund bookes hos MrJet.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar