torsdag den 17. juli 2008

Billige Flybilletter Danmark

Efter vi de sidste par uger har undersøgt priserne på flybilletter til fjerne rejsemål, vender vi snuden inden for Danmark grænser, og undersøger hvor I kan købe billige flybilletter på danske indenrigsruter.

Vi har tænkt os at undersøge hvor I kan bestille de billigste flybilletter fra København til Århus og Billund. Således har vi afdækket to af de vigtigste indenrigsruter i Danmark. De billige flybilletter vi har fundet i Danmark, er med udrejse d. 25. september og hjemrejse d. 28. september.

Billige flybilletter fra København til Århus
Supersaver.dk
Pris: 686 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 731 kr.
Flyselskab: SAS

Som I mange af de tidligere undersøgelser af billige flybilletter i Danmark, er Supersaver den billigste udbyder af flybilletter fra København til Århus. Prisen på den billigste flybillet fra København til Århus ligger ligeledes på de samme 686 kr. som den billigste flybillet København-Århus plejer at koste.

Billige flybilletter fra København til Billund
MrJet.dk
Pris: 895 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Flyrpice.dk
Pris: 940 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Prisforskellen mellem udbyderne af de 2 billigste flybilletter fra København til Billund, er som det var tilfældet København--Århus, 45 kr. De billigste flybilletter fra København til Billund kan købes hos MrJet, en udbyder der sjældent figurerer som den billigste i vores undersøgelser af billige flybilletter.

Læs vores seneste undersøgelse af billige flybilletter Billund-København og billige flybilletter Århus-København.

Bestil de billigste flybilletter fra København til Århus hos Supersaver, og bestil den billigste flybillet fra København til Billund hos MrJet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar