fredag den 10. august 2007

De Billigste Flybilletter Til Buenos Aires

Her til aften har vi et debuterende kontinent på bloggen. Vi byder velkommen til Sydamerika og dermed også alle jer der har planer om at rejse til Sydamarika. Buenos Aires er det første af en lang række Sydamerikanske destinationer vi har tænkt os at undersøge i den nærmeste fremtid, så hold endelig øje med bloggen i de kommende uger.

Ingen af os her på "blogredaktionen" har haft lejlighed til at besøge Buenos Aires eller Argentina, men fra vores bekendte der har været i Buenos Aires, har vi udelukkende hørt rosende ord om byen og landet. Buenos Aires skulle ifølge en af vores venner være, "Sydamerikas svar på Paris, bare smukkere, med bedre mad og en mere imødekommende
befolkning."
Det lyder som et sted der er værd at besøge!

Da foråret og den tidlige sommer skulle være helt ekseptionel, vælger vi at undersøge priserne på flybilletter til Buenos Aires med udrejse d. 1. november og hjemrejse igen d. 15. november. Som altid vises de 5 billigste flybilletter og i dette tilfælde er det til Buenos Aires.

Supersaver.dk

Pris: 6.902 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: British Airways

MrJet.dk
Pris: 7.880 kr.
Mellemlandinger: 2 / 1
Flyselskab: Air France

Travellink.com
Pris: 7.914 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Tam Linhas Aereas

Travelstart.dk
Pris: 8.038 kr.
Mellemlandinger: 2 / 1
Flyselskab: Air France

BigTravel.dk
Pris: 8.232 kr.
Mellemlandinger: 2 / 1
Flyselskab: Air France

På flybilletter til Buenos Aires er der som det fremgår mange penge at spare på at vælge den billigste udbyder. Helt præcis er der 1.330 kr. at spare ved at vælge Supersaver.dk fremfor BigTravel.dk. For en familie på 4 mennesker er det altså rigtig mange penge der spares. De sparede penge rækker rigtig langt i Argentina hvor prisniveauet er meget lavt.

Nu er der ingen undskyldning for ikke at besøge Buenos Aires og Argentina - I ved hvor de billigste flybilletter findes og besparelsen skulle række som lommepenge for en hel familie i 14 dage, næsten.

God tur!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar