søndag den 25. november 2007

Ferie i Miami, Florida Keys og New York - Del 1.

Efter en 14 dage lang ferie til Miami, Florida Keys og New York, er vi nu tilbage og klar til dagligt at opdatere bloggen igen. Dagens indlæg vil beskrive den første del af vores vores rejse samt komme med anbefalinger hvis I har planer om at rejse til Miami, Florida Keys el. New York.

Flyrejse til Miami
Vi rejste til Miami med American Airlines over London d. 10. november og hjem fra Miami d. 23. november med American Airlines over Madrid. Flyveturen til Miami gik smertefrit, men American Airlines har en rimelig gammel fly flåde, af nogenlunde samme standard som Delta Airlines, så ønsker I helt nye og moderne fly kan vi ikke anbefale at I flyver med American Airlines. Det var dog de klart billigst flybilletter til Miami, men udvalget var også begrænset, da vi bestilte flybilletterne ganske kort før afrejse.

Billeje Miami
I alle 13 dage vi var afsted havde vi lejet en mellemklasse bil. Normalt lejer vi hos Avis, men denne gang havde vi af uransagelige grunde reserveret en bil hos Thrifty. Det vil vi helt klart fraråde jer at gøre, den pris vi havde fået oplyst var markant lavere end den endelige pris, da der blev lagt et hav af skatter, afgifter og forsikringer oven i. Hos Avis gør de det samme, men her er det meget mere overskueligt. Vi valgte at betalte $5 per dag for et Sun Pass, der gør at man kan køre direkte gennem betalingsanlæggene, før det kan svare sig skal man dog køre rigtig meget hver dag. I stort set alle tilfælde vil vi fraråde jer at vælge Sun Pass, da I simpelthen ikke kommer til at bruge $5 på vejskat.

Overnatning 2 dage i Miami
De første to dage tilbragte vi på Miami South Beach, hvor vi via hotels.com havde bestilt overnatninger på Nassau Hotel på Collins Ave., 1 blok fra Ocean Drive. Hotellet var rigtig lækkert og rent, og beliggenheden var helt perfekt. Stranden er 2 minutters gang fra hotellet og Lincoln Road hvor der ligger et hav af gode shops og restauranter ligger 10 min. gang fra hotellet.

De første dage brugte vi på at shoppe, ligge på stranden samt på at planlægge vores videre rejse. Programmet for resten af ferien kom til at se ud som følger.

Dag 3: Key West - læs mere i Del 2.
Dag 4-5: Snorkling i Key Largo - læs mere i Del 2.
Dag 6-9: New York - læse mere i Del 3.
Dag 10-13: Miami igen - Læs mere Del 3.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar