onsdag den 30. juli 2008

Flybilletter til USA - Phoenix

Her til aften går vi igang med tredje del af vores undersøgelser af flybilletter til USA. Tredje del af undersøgelsen dækker flybilletter til Phoenix, Las Vegas, San Diego, Los Angeles og San Francisco.

På samme måde som de tidligere undersøgelser af flybilletter til USA, er flybilletterne med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober, og vi undersøger priserne på flybilletterne til USA med afrejse fra både København og Billund.

Vi vælger egenrådigt hvilke flybilletter til USA der bliver vist, men vi vurderer hvilke flybilletter der er mest interessante målt på pris, rejsetid og flyselskab. Efter at have vist de udvalgte flybilletter, kommenterer vi på flybilletterne til USA.

De første flybilletter vi undersøger i sydvest USA er flybilletter til Phoenix, en destination vi ikke tidligere har undersøgt på bloggen, så vi er meget spændte på prisniveauet.

Flybilletter til Phoenix med afrejse fra København
GoLeif.dk
Pris: 5.641 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit)
Flyselskab: KLM/Nortwest Airlines

Seat24.dk
Pris: 6.701 kr.
Mellemlandinger: 1 (Chicago/Washington Dulles)
Flyselskab: SAS

GoLeif tilbyder den billigste flybillet til Phoenix med KLM. Flybilletten til Phoenix med KLM indebærer 2 mellemlandinger i hhv. Amsterdam og Detroit. Som alternativ til den billigste flybillet har vi valgt en flybillet til Phoenix med SAS. Flybilletten med SAS indebærer kun 1 mellemlanding hver vej i hhv. Chicago og Washington.

Flybilletten med SAS er rejsetids mæssigt noget bedre end flybilletten til Phoenix med KLM. Flybilletten med SAS koster dog også 1.000 kr. mere end flybilletten med KLM. I skal derfor afgøre om I er villige til at betale den ekstra pris for en kortere rejsetid.

Flybilletter til Phoenix med afrejse fra Billund
GoLeif.dk
Pris: 5.850 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Detroit)
Flyselskab: KLM/Northwest Airlines

KLM sidder tungt på flyrejserne til USA med afrejse fra Billund. Denne gang kan flybilletten til USA med KLM dog købes billigst hos GoLeif og ikke direkte hos KLM som tidligere. Flybilletten til Phoenix fra Billund koster 5.850 kr. og indebærer 2 mellemlandinger i Amsterdam og Detroit, 2 af KLM/Northwest Airlines største hubs.

Prisen på flybilletterne til Phoenix er ikke super billige omvendt er de heller ikke helt urimelige. Det skal dog nævnes af GoLeif er markant billigere end de andre udbydere, så prisen på flybilletten til Phoenix fra Billund kan hurtigt stige.

Sammenligner vi priserne på flybilletterne til Phoenix fra København og Billund, så er priserne på de billigste flybilletter stort set identiske, hvilket også har været det gennemgående billede i de tidligere undersøgelser af flybilletter til USA.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til USA.

Bestil flybilletterne til Phoenix hos GoLeif.dk og Seat24.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar