mandag den 8. oktober 2007

Flybillet Til Phuket

Mange danskere drager til Thailand i vintermånederne, derfor vil vi imødekomme det stigende behov for at finde billige flybilletter til Thailand. Da vi tidligere har kigget på flybilletter til Bangkok, vælger vi idag at undersøge priserne på flybilletter til Phuket. Flybilletter til Phuket er når rejsen går til Thailand det næstmest efterspurgte rejsemål.

Vi har valgt at undersøge flybilletter til Phuket i januar måned lige efter Nytår. Flybilletten til Phuket har udrejse d. 5. januar og hjemrejse til Danmark igen d. 26. januar. Altså undersøger vi en flybillet til Phuket hvor I er på hele 3 ugers vidunderlig solferie.

Da vi undersøger prisen på flybilletten til Phuket ret tæt på afrejsedato, forventer vi at flybilletten til Phuket er rimelig dyr, men vi håber at kunne spare jer for nogle penge ved at vise jer hvor I finder den billigste flybillet til Phuket.

Når I skal på 3 uger vidunderlig sol og strand ferie, finder I de billigste flybilletter til Phuket her:

GoLeif.dk
Pris: 9.748 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa

Travelstart.dk
Pris: 9.763 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa

Seat24.dk
Pris: 9.867 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa

Lastminute Denmark
Pris: 10.148 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa

MrJet.dk
Pris: 10.389 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa / Thai Airways

De to billigste udbydere af flybilletter til Phuket har stort set identiske priser. GoLeif tilbyder flybilletten til Phuket til 9.748 kr, mens I hos Travelstart kan købe en identisk flybillet til Phuket til 9.763 kr. Der er med andre ord kun 15 kr. til forskel på de to flybilletter til Phuket.

Da alle de billigste flybilletter til Phuket er med Lufthansa, er der kun grund til at fokusere på prisen, og her er GoLeif og Travelstart klart billigst.

Priserne på flybilletterne til Phuket, er rimelig høje, men som forventet. Hvis I ønsker at flyve rigtig billigt til Thailand, er det værd at overveje at flyve til Bangkok. Her kan I købe meget billige flybilletter med Aeroflot og Turkish Airlines. Klik her for at læse mere om den mulighed.

Uanset om I vælger at flyve til Phuket eller Bangkok ønsker vi jer en god tur!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar